• DOLAR 34,24 %0.21
  • EURO 37,12 %-0.02
  • ALTIN 2.960,28 %0.20
  • BİST100 9.002 %0.52
  • BITCOIN 67.256 %-0.36
  • ETHERIUM 2.605 %-0.8
6°
5 ay önce Güncel

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, şirketin personel yapısı, millileştirme faaliyetleri ve yüksek teknolojili ürünlerine dair bilgiler vererek Türkiye'nin savunma sanayiindeki gücünü vurguladı.

5 ay önce Güncel

Sürücü adaylarının ve mevcut ehliyet sahiplerinin, hangi sağlık problemlerini taşımamaları gerekiyor? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

TBMM, TikTok'a ahlak dışı içerikler nedeniyle bant daraltma cezası vermeyi düşünüyor, dijital mecralar komisyonu ise çeşitli yaptırımların uygulanacağını belirtiyor.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yaklaşan yeni müfredatla ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Tekin, özellikle öğretmenlerin yeni müfredatı nasıl uygulayacaklarına ilişkin bir hizmet içi eğitim sürecinin başlatılacağını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi.

5 ay önce Güncel

Emekli vatandaşlar için bölgesel destek verilmesiyle ilgili iddialar gündeme gelirken, bu destek ne zaman verilecek, nasıl olacak ve hangi şartlar aranacak gibi sorular merak konusu oldu. İşte bu konuda bilinmesi gerekenler haberimizde...

5 ay önce Güncel

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medyada sürücülerin sağlık şartlarıyla ilgili doğru bilgilendirme yaparak kamuoyunu uyardı.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, belirli şartları sağlayan okullarda ders saatlerini 30 dakikaya düşürme kararı aldı. Peki, hangi okullar için bu uygulama geçerli? Ders saatinin düşürülmesi için hangi şartların yerine getirilmesi gerekiyor?

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşmenin önümüzdeki hafta yapılması kararlaştırıldı. Peki, bu görüşmede neler konuşulacak? CHP kurmaylarının dikkat çeken açıklamaları neler? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Şubat ayına ilişkin konut fiyatları artış oranlarını açıkladı. TCMB'nin raporuna göre, kalite etkisinden arındırılmış Konut Fiyat Endeksi (KFE), bir önceki aya kıyasla yüzde 2,2 artış göstererek 1216,0 seviyesine ulaştı.