• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.850 %0.53
  • ETHERIUM 2.663 %-0.71
25°
5 ay önce Güncel

Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da gerçekleştirilmesi planlanan TFF başkanlık seçimlerinde tekrardan aday olmaya karar verdiğini açıkladı.

5 ay önce Güncel

SGK'nın, çalışan annelere yönelik 325 euro değerindeki bakıcı destek ödemesi yapacağı projeyle ilgili detaylar netleşiyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, projeyi duyurarak çalışan anneler arasında heyecan yarattı. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Son zamanlarda bazı yerlerde kira fiyatlarında düşüş görüldü. Bazı ilçelerde ise fiyatlardaki yükseliş trendi durma noktasına geldi. Peki kira fiyatlarındaki bu düşüşün sebebi nedir? İllere göre konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, uzun zamandır çalışmaları devam eden yeni müfredat taslağını bugün paylaşacak. Milli Eğitim Bakanı Tekin, "'Bu ülkenin eğitim öğretim süreçlerine katkı vermek istiyorum' diyen her kim varsa https://gorusoneri.meb.gov.tr/ adresinden görüş ve önerilerini paylaşabilir." şeklinde konuştu.

5 ay önce Güncel

36 bin sözleşmeli tabip ve uzman tabibin görevlendirileceği hizmet birimleri açıklandı. Karar Resmi Gazete'de paylaşıldı.

5 ay önce Güncel

İstanbul'a bağlı olan Sarıyer'de, Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda bir öğretmeni darbeden öğrenci velisi hakkında işlem yapıldı.

5 ay önce Güncel

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Emrah Büke, görevi sırasında geçirdiği trafik kazası sonucunda şehit oldu. İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Büke'nin vefatını duyurarak başsağlığı mesajı yayınladı.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Hollanda'nın Ankara Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Kral Günü Resepsiyonu'nda Türkiye'nin ekonomik durumu ve uluslararası ilişkiler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, Türkiye'nin ekonomik güçlenmesine dair kararlılıkla bir program uygulandığını vurgularken, enflasyonla mücadelede kararlı adımlar atılacağını belirtti.

5 ay önce Güncel

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısı eşliğinde yürüdüğü videosu kamuoyunda bir süredir çok konuşuluyordu. MHP'den videonun kime gönderme olduğuna yönelik açıklama geldi.

5 ay önce Güncel

ÇAYKUR, fabrikalarında görevlendirilmek üzere toplamda 1072 mevsimlik işçi alımı yapacağını duyurdu. İşe alınacak pozisyonlar arasında beden işçisi, çay eksperi, engelli geçici işçi ve eski hükümlü geçici işçi bulunmaktadır.