• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.580 %0.12
  • ETHERIUM 2.657 %-0.42
27°
5 ay önce Güncel

Hükümet, kamu harcamalarında tasarruf sağlamak amacıyla araç saltanatına neşter vuruyor. İlk aşamada bin aracın satılacağı duyuruldu. Bununla birlikte, yeni araç kiralama işlemlerine son verilecek ve mevcut araç sayısında azalma hedefleniyor. Tasarruf önlemleri kapsamında şu adımlar atılacak. İşte detaylar....

5 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, son günlerde Türk futbolunda konuşulan birçok konuya ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Büyükekşi'nin açıklamaları arasında, Suudi Arabistan'daki Süper Kupa finaline dair Ali Koç'un planına dair bir detayın ilk kez açıklanması da yer aldı. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Yerel Seçimler'de Konya Doğanhisar'da sandıkta mücadeleyi galibiyetle sonlandıran Yeniden Refah Partisi'nden belediye başkanı seçilen Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Öztoklu, "Bağımsız bir belediye başkanı olarak daha etkili ve geniş kapsamlı projeleri hayata geçirebileceğime inanıyor olmamdır" şeklinde konuştu.

5 ay önce Güncel

Dünyanın dev borsalarından Binance’in CEO'su Richard Teng, “Kripto varlıkların günlük hayattaki yaygınlığı Türkiye’nin kripto için gelişen bir merkez olarak yerini güçlendiriyor. Türkiye’nin kriptoya en çok yatırım yapan ülkeler arasında yer almasının önemli bir nedeni, kripto ve blok zinciri teknolojisine yoğun ilgi gösteren genç nüfus. Türk yatırımcıların yaklaşık yüzde 40’ının kriptoya yatırım yapmalarının birincil nedeni de yüksek getiri olarak öne çıkıyor” şeklinde konuştu.

5 ay önce Güncel

Ankara'nın Mamak ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda şok edici bir durum ortaya çıktı. İl Jandarma Komutanlığı'nın kaçakçılığın önlenmesine yönelik çalışmaları kapsamında, sahte gıda üretimi ve satışı yapılan bir iş yerine baskın düzenlendi.

5 ay önce Güncel

Dünyaca ünlü tarihçi İlber Ortaylı, Youtube'daki Kafa TV kanalında gazeteci Candaş Tolga Işık'ın konuğu oldu ve "İlber Ortaylı ile Cahille Sohbeti Kestim" programında en zor öğrenilen dili açıkladı. Ortaylı'ya yöneltilen "en zor dil" sorusuna cevaben Rusça olduğunu belirtti.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan birkaç gün önce fahiş fiyatlara yönelik gelen bir sorunun cevabı olarak, “Gerekli tedbirler için ilgili Bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyor. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir” dedi. Peki ambalajlı fiyat yöntemi fahiş fiyatın sonun getirecek mi? Marketler ambalajda yer alan fiyat dışında satış yapabilir mi? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Son günlerde restoranlar, kafeler, eczaneler ve diğer işletmeler arasında artan KDV suistimallerine Maliye tarafından sert önlemler alınıyor. Devleti dolandıran işletmeler, yasal oranın altında KDV keserek vergi kaçırmaya çalışıyorlar ve bu durum devlete milyarlarca lira zarara neden oluyor. Şikayetlerin artması üzerine Maliye, saha denetimlerini yoğunlaştırdı ve KDV hilesi yapanları tespit etmeye başladı.

5 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara'daki Trabzon Tanıtım Günleri'nde yaptığı konuşmada, "Trabzon hafif raylı sistem projesini hayata geçiriyoruz." dedi. Bakan Uraloğlu, Trabzon'un ulaştırma altyapısına yapılan yatırımları ve kente kazandırılacak olan raylı sistem projesini açıkladı.

5 ay önce Güncel

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Yaşam Bilimleri KOBİ'lerine yönelik destek projesinin tanıtımında önemli bir açıklama yaptı. Bakan Kacır, Türkiye'nin fikri hakları tamamen kendisine ait, Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'ndan onay alan ilk ilaç adayını geliştirdiğini duyurdu.