• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.820 %0.05
  • ETHERIUM 2.650 %-1.22
30°
5 ay önce Güncel

Altın, ABD'deki faiz indirimlerinin olası ertelenmesiyle haftalık kayıplarına devam ediyor. Değerli metal, Cuma günü ABD'nin temel enflasyon verilerinin beklentileri aşmasının ardından düşüş yaşadı ve hafta boyunca %2,7'lik bir kayıp yaşadı.

5 ay önce Güncel

Hatay'ın İskenderun ilçesinde trajik bir olay yaşandı. Çamlık Camii'nin imamı olan Hasan İnci, sabah namazı için camiye gitmek üzere evinden ayrıldığı sırada komşusu tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

5 ay önce Güncel

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, NATO Genel Sekreterliği için adaylığı koymasının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan destek istemek için Türkiye'ye geliyor.

5 ay önce Güncel

Konya'da, Milli İstihbarat Teşkilatı'na (MİT) memur olarak alacakları vaadiyle kandırılan bir lise öğrencisi olan G.A.'ya cinsel istismarda bulunulması olayıyla ilgili kararın temyiz süreci sona erdi. Konya Bölge Adliyesi 7'nci Ceza Dairesi, Ahmet Mandal, Ali Akkaş, Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen cezaları onadı ve temyiz başvurularını reddetti.

5 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı, banka hesaplarının maddi çıkar karşılığında kiralanmasının yasal suç olduğunu belirterek vatandaşları uyardı.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), bugün 35 il için sarı kodlu uyarıda bulunarak, çöl tozunun etkisine karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Cuma günü gece saatlerine kadar etkili olacak Kuzey Afrika kaynaklı çöl tozu, görüş mesafesinde azalmalara ve hava kalitesinde düşüşlere neden olacak.

5 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın 2023 yılında Kısa Vadeli Döviz ve Altın Karşılığı Zorunlu Yabancı Para ve Altın Mevduat (KKM) hesaplarına yönelik zararı oldukça yüksek çıktı. 2023 yılında KKM zararı 833 milyar 420 milyon TL'ye ulaştı. Bu rakam, Merkez Bankası'nın dönem zararı olan 818.2 milyar TL'yi dahi geçti.

5 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları'nın(THY) yapmış olduğu analiz sonucu, 2023 yılında ulaştırdığı 83,4 milyon yolcuyla tarihi bir rekora imza attı.

5 ay önce Güncel

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği temmuz zammıyla ilgili yeni bir formül masada. Normalde 6 aylık enflasyona göre belirlenen emekli zammı, ekonomistlerin tahminlerine göre yüzde 25 civarında olacaktı. Ancak, emeklilerin geçim sıkıntısını hafifletmek amacıyla yeni bir adım atılıyor. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Hafta sonu yurdun iç ve kuzeybatısında yağış ve toz taşınımı olacağı değerlendirildi. Sıcaklık seviyelerinin Marmara ve Kuzey Ege'de mevsim normallerinde seyredeceği, diğer yerlerde mevsim normallerine göre daha yüksek olacağı açıklandı.