• DOLAR 34,16 %0.00
  • EURO 37,24 %0.21
  • ALTIN 2.952,87 %0.54
  • BİST100 9.015 %0.66
  • BITCOIN 66.900 %-1.55
  • ETHERIUM 2.613 %-0.53
14°
5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), bugün 35 il için sarı kodlu uyarıda bulunarak, çöl tozunun etkisine karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Cuma günü gece saatlerine kadar etkili olacak Kuzey Afrika kaynaklı çöl tozu, görüş mesafesinde azalmalara ve hava kalitesinde düşüşlere neden olacak.

5 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın 2023 yılında Kısa Vadeli Döviz ve Altın Karşılığı Zorunlu Yabancı Para ve Altın Mevduat (KKM) hesaplarına yönelik zararı oldukça yüksek çıktı. 2023 yılında KKM zararı 833 milyar 420 milyon TL'ye ulaştı. Bu rakam, Merkez Bankası'nın dönem zararı olan 818.2 milyar TL'yi dahi geçti.

5 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları'nın(THY) yapmış olduğu analiz sonucu, 2023 yılında ulaştırdığı 83,4 milyon yolcuyla tarihi bir rekora imza attı.

5 ay önce Güncel

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği temmuz zammıyla ilgili yeni bir formül masada. Normalde 6 aylık enflasyona göre belirlenen emekli zammı, ekonomistlerin tahminlerine göre yüzde 25 civarında olacaktı. Ancak, emeklilerin geçim sıkıntısını hafifletmek amacıyla yeni bir adım atılıyor. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Hafta sonu yurdun iç ve kuzeybatısında yağış ve toz taşınımı olacağı değerlendirildi. Sıcaklık seviyelerinin Marmara ve Kuzey Ege'de mevsim normallerinde seyredeceği, diğer yerlerde mevsim normallerine göre daha yüksek olacağı açıklandı.

5 ay önce Güncel

Hükümet, kamu harcamalarında tasarruf sağlamak amacıyla araç saltanatına neşter vuruyor. İlk aşamada bin aracın satılacağı duyuruldu. Bununla birlikte, yeni araç kiralama işlemlerine son verilecek ve mevcut araç sayısında azalma hedefleniyor. Tasarruf önlemleri kapsamında şu adımlar atılacak. İşte detaylar....

5 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, son günlerde Türk futbolunda konuşulan birçok konuya ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Büyükekşi'nin açıklamaları arasında, Suudi Arabistan'daki Süper Kupa finaline dair Ali Koç'un planına dair bir detayın ilk kez açıklanması da yer aldı. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Yerel Seçimler'de Konya Doğanhisar'da sandıkta mücadeleyi galibiyetle sonlandıran Yeniden Refah Partisi'nden belediye başkanı seçilen Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Öztoklu, "Bağımsız bir belediye başkanı olarak daha etkili ve geniş kapsamlı projeleri hayata geçirebileceğime inanıyor olmamdır" şeklinde konuştu.

5 ay önce Güncel

Dünyanın dev borsalarından Binance’in CEO'su Richard Teng, “Kripto varlıkların günlük hayattaki yaygınlığı Türkiye’nin kripto için gelişen bir merkez olarak yerini güçlendiriyor. Türkiye’nin kriptoya en çok yatırım yapan ülkeler arasında yer almasının önemli bir nedeni, kripto ve blok zinciri teknolojisine yoğun ilgi gösteren genç nüfus. Türk yatırımcıların yaklaşık yüzde 40’ının kriptoya yatırım yapmalarının birincil nedeni de yüksek getiri olarak öne çıkıyor” şeklinde konuştu.

5 ay önce Güncel

Ankara'nın Mamak ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda şok edici bir durum ortaya çıktı. İl Jandarma Komutanlığı'nın kaçakçılığın önlenmesine yönelik çalışmaları kapsamında, sahte gıda üretimi ve satışı yapılan bir iş yerine baskın düzenlendi.