• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.500 %0
  • ETHERIUM 2.653 %-0.32
30°
5 ay önce Güncel

Ahmet Sözcan, AK Parti içinde seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ve MYK toplantısında bazı değişikliklerin beklenildiği konusunda bilgi verdi.

5 ay önce Güncel

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanmasının ardından cezaevinde sağlık sorunları yaşadı ve anoreksiya hastalığına yakalandıktan sonra hastaneye kaldırılarak tahliye edildi.

5 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kayıt dışılıkla mücadele kapsamında önemli bir adım attı. 2023 yılı faaliyet raporunu açıklayan SGK, emekli aylığı almak için boşananlara yönelik yapılan incelemelerde çarpıcı sonuçlara ulaştı. Rapora göre, boşandığı eşiyle yaşamaya devam eden 2 binden fazla kişinin aylıkları kesildi.

5 ay önce Güncel

Kapalıçarşı'da altın fiyatları düşüş yaşayarak, ons altın fiyatındaki artış ve dolar/TL'deki yükselişle birlikte gram altın fiyatı 2456 lira seviyesinde bulunuyor.

5 ay önce Güncel

AK Partili İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe, tartışma sırasında kendini yere atarak olayın odak noktası haline geldi ve bu nedenle partisi tarafından disiplin soruşturması başlatıldı.

5 ay önce Güncel

Karaman'da Sarıveliler ilçesindeki bir ilkokulda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'kara para' suçlamasıyla tutuklu ‘Dilan Polat’lı gösteriye ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş gönderip, idari soruşturma başlattı.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli'deki bir Halk Buluşması'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Öğretmen atamaları konusuna değinen Özel, atanmayı bekleyen öğretmenlerin Pazar günü Ulus'ta bir basın açıklaması düzenleyeceğini belirtti.

5 ay önce Güncel

Sarıyer'deki Prof. Dr. Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda yaşanan olayda, öğrenci velisi A.Ç.'nin öğretmene saldırması üzerine İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlatmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise bu sabah yaptığı açıklamada şahsın yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Öğretmen N.Ö.’ye okul koridorunda yumruk atarak darp eden öğrenci velisi A.Ç. yakalanarak adalete teslim edildi" ifadelerine yer verdi.

5 ay önce Güncel

Dolar kuru güne yükselişle başladı ve 32,5590 seviyesinden işlem görüyor. Saat 11:10 itibarıyla ise dolar kuru 0,31 artışla 32,58 seviyesine yükseldi.

5 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin bayram ikramiyelerinin asgari ücret seviyesine çıkarılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) kanun teklifi sundu. Gürer, mevcut ekonomik koşullar altında 3 bin TL olarak belirlenen ikramiye miktarının yetersiz kaldığını ve bu durumun emeklilerin bayramı rahat geçirmelerine engel teşkil ettiğini belirtti.