• DOLAR 34,15 %-0.02
  • EURO 37,17 %0.05
  • ALTIN 2.942,98 %0.21
  • BİST100 8.996 %0.45
  • BITCOIN 67.022 %-0.12
  • ETHERIUM 2.620 %0.4
13°
5 ay önce Güncel

Karaman'da Sarıveliler ilçesindeki bir ilkokulda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'kara para' suçlamasıyla tutuklu ‘Dilan Polat’lı gösteriye ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş gönderip, idari soruşturma başlattı.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli'deki bir Halk Buluşması'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Öğretmen atamaları konusuna değinen Özel, atanmayı bekleyen öğretmenlerin Pazar günü Ulus'ta bir basın açıklaması düzenleyeceğini belirtti.

5 ay önce Güncel

Sarıyer'deki Prof. Dr. Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda yaşanan olayda, öğrenci velisi A.Ç.'nin öğretmene saldırması üzerine İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlatmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise bu sabah yaptığı açıklamada şahsın yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Öğretmen N.Ö.’ye okul koridorunda yumruk atarak darp eden öğrenci velisi A.Ç. yakalanarak adalete teslim edildi" ifadelerine yer verdi.

5 ay önce Güncel

Dolar kuru güne yükselişle başladı ve 32,5590 seviyesinden işlem görüyor. Saat 11:10 itibarıyla ise dolar kuru 0,31 artışla 32,58 seviyesine yükseldi.

5 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin bayram ikramiyelerinin asgari ücret seviyesine çıkarılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) kanun teklifi sundu. Gürer, mevcut ekonomik koşullar altında 3 bin TL olarak belirlenen ikramiye miktarının yetersiz kaldığını ve bu durumun emeklilerin bayramı rahat geçirmelerine engel teşkil ettiğini belirtti.

5 ay önce Güncel

Altın, ABD'deki faiz indirimlerinin olası ertelenmesiyle haftalık kayıplarına devam ediyor. Değerli metal, Cuma günü ABD'nin temel enflasyon verilerinin beklentileri aşmasının ardından düşüş yaşadı ve hafta boyunca %2,7'lik bir kayıp yaşadı.

5 ay önce Güncel

Hatay'ın İskenderun ilçesinde trajik bir olay yaşandı. Çamlık Camii'nin imamı olan Hasan İnci, sabah namazı için camiye gitmek üzere evinden ayrıldığı sırada komşusu tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

5 ay önce Güncel

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, NATO Genel Sekreterliği için adaylığı koymasının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan destek istemek için Türkiye'ye geliyor.

5 ay önce Güncel

Konya'da, Milli İstihbarat Teşkilatı'na (MİT) memur olarak alacakları vaadiyle kandırılan bir lise öğrencisi olan G.A.'ya cinsel istismarda bulunulması olayıyla ilgili kararın temyiz süreci sona erdi. Konya Bölge Adliyesi 7'nci Ceza Dairesi, Ahmet Mandal, Ali Akkaş, Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen cezaları onadı ve temyiz başvurularını reddetti.

5 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı, banka hesaplarının maddi çıkar karşılığında kiralanmasının yasal suç olduğunu belirterek vatandaşları uyardı.