• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %-0.38
  • ETHERIUM 2.635 %-1.46
28°
5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti ve partisinin Denizli Büyükşehir Belediyesi seçimini kazanması durumunda verdiği motosiklet alma sözünü yerine getirdi. Özgür Özel, motosikletin anahtarını Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum'a teslim etti.

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), TL mevduatlarını teşvik etmek amacıyla zorunlu karşılıklara uygulanan faiz oranlarında önemli bir artışa gitti. Politika değişikliği, banka mevduat faizlerinde gözle görülür bir yükselişe neden oldu. TCMB'nin açıklamasına göre, TL zorunlu karşılıklar için uygulanan faiz oranı, politika faizinin yüzde 60'ına kadar çıkarıldı.

5 ay önce Güncel

Türkiye'de 20 üniversitede yapay zeka bölümlerinin açılmasıyla, geleceğin mesleklerine hazırlık adımları hız kazanıyor.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Türkiye Yüzyılın Maarif Modeli olarak adlandırılan yeni müfredatın detayları kamuoyuyla paylaşıldı. Yeni müfredatın içeriğinde birçok değişiklik öngörülürken, ders ve teneffüs sürelerinde herhangi bir değişiklik yapılmayacağı belirtildi.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye'nin eğitim sistemine önemli bir dönüşüm getirmek üzere "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni bir müfredat ve öğretim modelini kamuoyuna duyurdu. Yeni müfredatın içeriğinde neler var? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Hatay'ın Defne ve Antakya ilçelerinde kuduz vakalarının artmasıyla birlikte 27 mahallede karantina uygulanacak.

5 ay önce Güncel

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) başvuruları önümüzdeki hafta başlayacak. 3 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak olan başvurular, ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılacak.

5 ay önce Güncel

Kırmızı et fiyatlarındaki artışın ardından beyaz ete yönelen tüketicileri şaşırtan bir gelişme yaşanıyor. Ticaret Bakanlığı, son 5 ayda yüzde 200'e varan oranda artan tavuk eti fiyatlarını düşürmek için yeni bir adım atmaya hazırlanıyor.

5 ay önce Güncel

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, öğretmen atamalarının gecikmesine tepki göstererek, eğitimdeki önemi vurguladı ve ihtiyaca göre atamaların yapılması gerektiğini söyledi

5 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.