• DOLAR 34,15 %-0.02
  • EURO 37,17 %0.05
  • ALTIN 2.942,98 %0.21
  • BİST100 8.996 %0.45
  • BITCOIN 67.022 %-0.12
  • ETHERIUM 2.620 %0.4
13°
5 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan son açıklamaya göre, Türkiye'de trafiğe kayıtlı otomobillerin sayısı ve renk tercihleri netleşti.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Kudüs Platformu Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de soykırım yapan Netanyahu ile ilgili, "Ey Netenyahu, duam şu; Ya Rab, Kahhar ismi şerifinle tecelli ederek başta Netenyahu olmak üzere bu siyonistleri kahr-ı perişan eyle." dedi.

5 ay önce Güncel

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir kanser hastasına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan erkek hemşire, 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

5 ay önce Güncel

AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından parti içi yeniden yapılanma sürecine girmeye hazırlanıyor.

5 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, Türkiye'nin eğitim alanında dijital dönüşümünü hızlandıracak önemli bir adım attıklarını duyurdu.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti ve partisinin Denizli Büyükşehir Belediyesi seçimini kazanması durumunda verdiği motosiklet alma sözünü yerine getirdi. Özgür Özel, motosikletin anahtarını Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum'a teslim etti.

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), TL mevduatlarını teşvik etmek amacıyla zorunlu karşılıklara uygulanan faiz oranlarında önemli bir artışa gitti. Politika değişikliği, banka mevduat faizlerinde gözle görülür bir yükselişe neden oldu. TCMB'nin açıklamasına göre, TL zorunlu karşılıklar için uygulanan faiz oranı, politika faizinin yüzde 60'ına kadar çıkarıldı.

5 ay önce Güncel

Türkiye'de 20 üniversitede yapay zeka bölümlerinin açılmasıyla, geleceğin mesleklerine hazırlık adımları hız kazanıyor.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Türkiye Yüzyılın Maarif Modeli olarak adlandırılan yeni müfredatın detayları kamuoyuyla paylaşıldı. Yeni müfredatın içeriğinde birçok değişiklik öngörülürken, ders ve teneffüs sürelerinde herhangi bir değişiklik yapılmayacağı belirtildi.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye'nin eğitim sistemine önemli bir dönüşüm getirmek üzere "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni bir müfredat ve öğretim modelini kamuoyuna duyurdu. Yeni müfredatın içeriğinde neler var? İşte detaylar...