• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %0.07
  • ETHERIUM 2.637 %-1.32
26°
5 ay önce Güncel

Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, sosyal medyada Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e yönelik sosyal patlama uyarısında bulunarak, halkın tepkisini ve beklentilerini dile getirdi.

5 ay önce Güncel

Büyükçekmece'de yapılan bir soruşturma, doktorların 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarıyla iş birliği yaparak özel hastanelerin yenidoğan yoğun bakım ünitelerine bebek yönlendirip maddi menfaat elde ettiklerini ortaya çıkardı.

5 ay önce Güncel

Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul beşinci sınıf ve lise dokuzuncu sınıflarda kademeli şekilde uygulanmaya başlanacak.

5 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen Aile Destek Programı kapsamında, mayıs ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Nisan ayında Ramazan Bayramı öncesinde gerçekleştirilen ödemelerin ardından, mayıs ayı için ödeme takvimi netleşti.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayınlanan yeni müfredat, 1. sınıf öğrencilerinin okuma ve yazma becerilerini geliştirmeye yönelik önemli değişiklikler içeriyor. Türkçe dersi öğretim programında yer alan "Ses Esaslı İlk Okuma Yazma Öğretimi" ile öğrencilere temel okuma ve yazma becerileri kazandırılacak.

5 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan son açıklamaya göre, Türkiye'de trafiğe kayıtlı otomobillerin sayısı ve renk tercihleri netleşti.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Kudüs Platformu Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de soykırım yapan Netanyahu ile ilgili, "Ey Netenyahu, duam şu; Ya Rab, Kahhar ismi şerifinle tecelli ederek başta Netenyahu olmak üzere bu siyonistleri kahr-ı perişan eyle." dedi.

5 ay önce Güncel

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bir kanser hastasına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan erkek hemşire, 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

5 ay önce Güncel

AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından parti içi yeniden yapılanma sürecine girmeye hazırlanıyor.

5 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, Türkiye'nin eğitim alanında dijital dönüşümünü hızlandıracak önemli bir adım attıklarını duyurdu.