• DOLAR 34,16 %-0.01
  • EURO 37,24 %0.23
  • ALTIN 2.937,73 %0.03
  • BİST100 8.956 %1.08
  • BITCOIN 67.400 %2.1
  • ETHERIUM 2.628 %1.63
12°
5 ay önce Güncel

Polis meslektaşlarına ateş etti... Ali Yerlikaya'dan ilk açıklama: 'Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. maalesef şehit olmuştur'

5 ay önce Güncel

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda bir polis, diğer polis memurlarına silahla ateş açtı. Olayda 2 polis memuru yaralandı.

5 ay önce Güncel

Avrupa Boks Şampiyonası'nda milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu, altın madalya kazanarak üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu unvanını elde etti. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da gerçekleşen organizasyonda, kadınlar 52 kilo finalinde Rus rakibi Anastasia Kool ile karşılaşan Buse Naz, rakibini büyük üstünlük sağlayarak altın madalyayı kazandı.

5 ay önce Güncel

İYİ Parti, bugün yapılan 5. Olağanüstü Kurultayında yeni genel başkanını seçti. Meral Akşener'in aday olmadığı kurultayda, genel başkanlık için Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu yarıştı. İkinci turda genel başkan belirlenemedi ve seçim üçüncü tura kaldı. Üçüncü turda en fazla oy alan Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin ikinci genel başkanı oldu.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in açıklamalarıyla birlikte, öğretmen atamalarını bekleyenler Kabine toplantısının ne zaman yapılacağını merak ediyorlar. Tekin, atamalarla ilgili belirlenen rakamın Kabine sonrasında açıklanacağını işaret etmişti. Kabine Toplantısı Ne Zaman? İşte detaylar....

5 ay önce Güncel

Türk Eğitim-Sen, yeni müfredat taslağını yayınladıktan sonra öğretmenlerin görüşlerini tespit etmek amacıyla bir anket çalışması başlattı.

5 ay önce Güncel

Fenerbahçe Kulübü'nde Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na Şekip Mosturoğlu seçildi. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan genel kurulda toplamda 1529 geçerli oy kullanıldı ve Şekip Mosturoğlu 1177 oy alarak başkan seçildi.

5 ay önce Güncel

İYİ Parti, Meral Akşener’in görevi bırakacağını açıklamasının ardından bugün yaptığı olağanüstü kurultayla yeni genel başkanını seçiyor. İlk tur oylamada adaylardan hiçbiri gerekli olan salt çoğunluğa ulaşamadı.

5 ay önce Güncel

CHP lideri Özgür Özel, gelecek hafta yayımlanacak "israf ve tasarruf genelgesi" ile Türkiye'de yeni bir dönemin başlayacağını duyurdu. Özel, bu genelgenin CHP'nin kazandığı belediyelerde uygulanacağını ve diğer partilere örnek olması için çağrı yapacaklarını belirtti.

5 ay önce Güncel

Malatya’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında yaşanan olayda, elindeki balonu drona çarpan öğrenciye tekme atan dron operatörü Mustafa H., belediyedeki işinden oldu.