• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.697 %-0.38
  • ETHERIUM 2.685 %0.02
22°
5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Nisan hava durumu raporunu yayınladı. Rapora göre, Ankara, Çankırı, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yer yer kuvvetli yağış bekleniyor.

5 ay önce Güncel

Türkiye'deki inşaat sektörü, doğrudan ve dolaylı olarak 170'ten fazla sektöre etki ederek ciddi katkılar sağlıyor. Ancak son dönemde, izah edilemeyen maliyet artışları sektörde sıkıntılara yol açıyor. Üç ayda döviz, enerji, akaryakıt ve işçilik maliyetlerinde ciddi bir artış olmamasına rağmen, inşaat malzemesi fiyatlarında dramatik yükselişler gözleniyor.

5 ay önce Güncel

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık fiyatları netleşti. Büyükbaş hayvanlar için canlı kilogram fiyatı 280 ila 340 TL arasında, küçükbaş hayvanlar için ise 250 ila 300 TL arasında belirlendi. Bu durumda küçükbaş hayvanların fiyatı 13 bin TL'den başlayacak.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni müfredat taslağında T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersine güncel gelişmelere dayalı olarak değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Daha önce "Siyonizm Sorunu" olarak ele alınan konu, "Siyonist Hareketler, Filistin Meselesi ve sömürgeciliğin şekil değiştirmesi" şeklinde genişletilecek. Ayrıca, "Pontus Meselesi, Ermeni Sorunu" başlıkları da "Asılsız Pontus İddiaları, Asılsız Ermeni İddiaları" şeklinde değiştirilecek.

5 ay önce Güncel

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında salı günü bir araya gelerek 31 Mart seçimlerinin ardından partinin durumunu değerlendirecek. Toplantıda, partinin yeni bir yol haritası belirlemesi hedefleniyor.

5 ay önce Güncel

Polis meslektaşlarına ateş etti... Ali Yerlikaya'dan ilk açıklama: 'Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. maalesef şehit olmuştur'

5 ay önce Güncel

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda bir polis, diğer polis memurlarına silahla ateş açtı. Olayda 2 polis memuru yaralandı.

5 ay önce Güncel

Avrupa Boks Şampiyonası'nda milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu, altın madalya kazanarak üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu unvanını elde etti. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da gerçekleşen organizasyonda, kadınlar 52 kilo finalinde Rus rakibi Anastasia Kool ile karşılaşan Buse Naz, rakibini büyük üstünlük sağlayarak altın madalyayı kazandı.

5 ay önce Güncel

İYİ Parti, bugün yapılan 5. Olağanüstü Kurultayında yeni genel başkanını seçti. Meral Akşener'in aday olmadığı kurultayda, genel başkanlık için Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu yarıştı. İkinci turda genel başkan belirlenemedi ve seçim üçüncü tura kaldı. Üçüncü turda en fazla oy alan Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin ikinci genel başkanı oldu.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in açıklamalarıyla birlikte, öğretmen atamalarını bekleyenler Kabine toplantısının ne zaman yapılacağını merak ediyorlar. Tekin, atamalarla ilgili belirlenen rakamın Kabine sonrasında açıklanacağını işaret etmişti. Kabine Toplantısı Ne Zaman? İşte detaylar....