• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.600 %-0.39
  • ETHERIUM 2.680 %-0.54
24°
5 ay önce Güncel

Türk Eğitim-Sen, yeni müfredat taslağını yayınladıktan sonra öğretmenlerin görüşlerini tespit etmek amacıyla bir anket çalışması başlattı.

5 ay önce Güncel

Fenerbahçe Kulübü'nde Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na Şekip Mosturoğlu seçildi. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan genel kurulda toplamda 1529 geçerli oy kullanıldı ve Şekip Mosturoğlu 1177 oy alarak başkan seçildi.

5 ay önce Güncel

İYİ Parti, Meral Akşener’in görevi bırakacağını açıklamasının ardından bugün yaptığı olağanüstü kurultayla yeni genel başkanını seçiyor. İlk tur oylamada adaylardan hiçbiri gerekli olan salt çoğunluğa ulaşamadı.

5 ay önce Güncel

CHP lideri Özgür Özel, gelecek hafta yayımlanacak "israf ve tasarruf genelgesi" ile Türkiye'de yeni bir dönemin başlayacağını duyurdu. Özel, bu genelgenin CHP'nin kazandığı belediyelerde uygulanacağını ve diğer partilere örnek olması için çağrı yapacaklarını belirtti.

5 ay önce Güncel

Malatya’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında yaşanan olayda, elindeki balonu drona çarpan öğrenciye tekme atan dron operatörü Mustafa H., belediyedeki işinden oldu.

5 ay önce Güncel

İstanbul Üniversitesi, KPSS şartı olmaksızın yüksek maaşla memur alımı yapacak. Belirlenen pozisyonlar için başvuru süreci ve detaylar haberimizde.

5 ay önce Güncel

Yatırımcıların en çok merak ettiği konulardan biri olan mevduat faiz oranları, özellikle son dönemde bankalar arasındaki rekabet ile daha da önem kazandı. Peki, 100 bin TL mevduat için hangi banka ne kadar faiz veriyor ve aylık kazanç potansiyeli nedir? İşte detaylar.

5 ay önce Güncel

İstanbul Sarıyer'de bir veli tarafından saldırıya uğrayan öğretmene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek geldi. Cumhurbaşkanı, öğretmeni telefonla arayarak yaşanan tatsız olay nedeniyle üzüntülerini iletti ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin birçok ilini etkisi altına alacak sağanak yağışlar için son dakika uyarısında bulundu. Özellikle İstanbul, Yalova, Sakarya ve Kocaeli başta olmak üzere, iç Anadolu ve Karadeniz'in iç kesimleri ile Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli yağışların etkili olması bekleniyor.

5 ay önce Güncel

Ankara'da yaşayan bir kadın, eşine yönelik kilosu hakkında küçük düşürücü ve alaycı ifadeler kullanması sebebiyle 5 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkum edildi.