• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.600 %-0.39
  • ETHERIUM 2.680 %-0.54
24°
5 ay önce Güncel

TikTok yayını sırasında çocuğuna şiddet uygulayan bir kullanıcı, sosyal medyada tepki çekti ve soruşturma başlatıldı.

5 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne ilişkin TRT Haber yayınında açıklamalarda bulunarak, işçi haklarının korunması ve çalışma hayatının yapısal sorunlarına çözüm bulunması gerektiğini söyledi

5 ay önce Güncel

2024-EKPSS: Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

5 ay önce Güncel

TBMM Genel Kurulu'nun bu haftaki gündeminde enerji alanında düzenlemeler içeren kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek. Teklif kapsamında, yerli üretim ve farklı kaynaklardan ithal edilen doğal gazın Türkiye'de sıvılaştırılarak dünya piyasalarına LNG olarak pazarlanması sağlanacak. Ayrıca, enerji verimliliğini artırmak amacıyla hazırlanan projelere destek verilmesi ve yenilenebilir enerji kaynak alanlarında enerji üretim santralleri kurulabilmesi gibi düzenlemeler yer alacak.

5 ay önce Güncel

Instagram Hikayeler'de bulunan bir özellik, WhatsApp'a yeni bir güncelleme ile gelecek. Bu yeni özellik, kullanıcıların durum güncellemelerine hızlı tepki vermesini sağlayacak. Emojiler kullanılarak yapılan tepkiler, genellikle sohbet içinde görünecek.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da Yunus Emre Belediyesi'ni ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, kardeşinin "Adalet Yürüyüşü"nden beri işsiz olduğunu dile getirdi. Özel, kardeşinin işsizliğiyle ilgili olarak yapılan çeşitli tekliflere karşı ahlaki bir duruş sergilemek amacıyla kayırmaya karşı çıktı.

5 ay önce Güncel

Ankara Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün öğle saatlerinden sonra başlaması beklenen kuvvetli yağışla ilgili uyarısının ardından vatandaşları ani sel, dolu ve fırtınaya karşı uyardı. Valilik, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımla halkı bilgilendirdi.

5 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye'de yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması amacıyla hayata geçirilen Yaşlı Destek Programı'na (YADES 2024) ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Göktaş, program kapsamında belediyeler tarafından hazırlanacak projelerin değerlendirileceğini ve başvuruların başladığını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Türkiye'nin ekonomik durumuna ilişkin önemli bir çağrıda bulundu. Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı olan Demirtaş, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda ekonominin düzelmesi için adalet ve hukukun önemine vurgu yaptı.

5 ay önce Güncel

Antalya'da bir Türk vatandaşı, yabancı bir internet sitesinden daha uygun bir fiyata otel rezervasyonu yaptıktan sonra otelde kendisinden "Milliyet farkı" adı altında ekstra ücret alındı. Limak Lara Hotel yetkilileri, rezervasyon yapanın Türk olduğunu anlayınca kendisinden 120 Euro fazla ücret talep ettiler.