• DOLAR 34,18 %-0.04
  • EURO 37,17 %-0.12
  • ALTIN 2.932,89 %0.21
  • BİST100 8.956 %1.08
  • BITCOIN 67.400 %0.95
  • ETHERIUM 2.600 %0.07
17°
5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik zorunlu derslerin yeni müfredatını "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adıyla duyurdu. Yeni müfredat, bir "seyreltme" stratejisiyle uygulanacak ve öğretmenler ile akademisyenler bir hafta boyunca internet üzerinden görüşlerini bildirebilecekler.

5 ay önce Güncel

Beşiktaş'ta Levent Büyükdere Caddesi'nde meydana gelen zincirleme kazada, bir hafif ticari aracın aks kırması sonucu 8 araç birbirine girdi ve 8 kişi hafif yaralandı.

5 ay önce Güncel

Yeni bir araştırma, D vitamininin kanser tedavisinde sağladığı yeni bir faydayı ortaya koydu. Bilim insanları, D vitamininin immünoterapi adı verilen kanser tedavi yöntemine daha iyi yanıt verilmesini sağladığını belirledi.

5 ay önce Güncel

Antalya'daki Limak Lara Hotel, İngiltere'den rezervasyon yaptıran bir Türk müşteriden "milliyet farkı ücreti" adı altında 120 Euro talep etti, bu durum Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın müdahalesini ve otelin denetim altına alındığını duyurdu

5 ay önce Güncel

Trafikte başlayan tartışma sonucunda Neşet Güçlü'nün bıçaklı saldırısıyla yaşamını yitiren Önder Çakır'ın ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü içinde.

5 ay önce Güncel

TikTok yayını sırasında çocuğuna şiddet uygulayan bir kullanıcı, sosyal medyada tepki çekti ve soruşturma başlatıldı.

5 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne ilişkin TRT Haber yayınında açıklamalarda bulunarak, işçi haklarının korunması ve çalışma hayatının yapısal sorunlarına çözüm bulunması gerektiğini söyledi

5 ay önce Güncel

2024-EKPSS: Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

5 ay önce Güncel

TBMM Genel Kurulu'nun bu haftaki gündeminde enerji alanında düzenlemeler içeren kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek. Teklif kapsamında, yerli üretim ve farklı kaynaklardan ithal edilen doğal gazın Türkiye'de sıvılaştırılarak dünya piyasalarına LNG olarak pazarlanması sağlanacak. Ayrıca, enerji verimliliğini artırmak amacıyla hazırlanan projelere destek verilmesi ve yenilenebilir enerji kaynak alanlarında enerji üretim santralleri kurulabilmesi gibi düzenlemeler yer alacak.

5 ay önce Güncel

Instagram Hikayeler'de bulunan bir özellik, WhatsApp'a yeni bir güncelleme ile gelecek. Bu yeni özellik, kullanıcıların durum güncellemelerine hızlı tepki vermesini sağlayacak. Emojiler kullanılarak yapılan tepkiler, genellikle sohbet içinde görünecek.