• DOLAR 34,18 %-0.03
  • EURO 37,22 %-0.01
  • ALTIN 2.944,29 %0.60
  • BİST100 8.947 %0.98
  • BITCOIN 67.401 %3.22
  • ETHERIUM 2.600 %1.29
18°
5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ülke TV'de canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Öğretmenlik mülakatı ve yeni müfredatla ilgili konuları değerlendiren Tekin, soru hazırlama sürecinde öğretmenlerin katılımına vurgu yaptı.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı özel bir televizyon programında öğretmenlik mülakatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Mülakat konusundaki tartışmaları değerlendiren Bakan Tekin, öğretmen seçimindeki önemin altını çizdi.

5 ay önce Güncel

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, tarikatçı suçlamalarına cevap verirken, Mauro Icardi'nin teşekkür mesajını paylaştı.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ülke TV kanalında Genç Vizyon programının konuğu olarak eğitim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Türkiye'nin yeni bir anayasaya olan ihtiyacını vurgulayan bir yazı paylaştı, yeni anayasanın Türkiye'nin temel ilkelerini koruyarak demokratik yapıyı güçlendirmesi gerektiğini belirtti.

5 ay önce Güncel

Ankara Bahçelievler'deki Black House Apart Otel'in, müşterilerinin şikayetlerine verdiği tepki sosyal medyada geniş yankı buldu. Otelin sahibinin müşterilere yönelik sözleri, tepki topladı ve sosyal medyanın gündemine oturdu.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'nda devamsızlık affı konusundaki tartışmalar devam ederken, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilere yönelik önemli bir açıklama yaptı. Bakan Tekin, öğrencilerin MEB dışında herhangi bir kaynağa veya kursa ihtiyaç duymadığını vurguladı.

5 ay önce Güncel

Sıfır araç alımlarında proforma fatura yerine gerçek faturanın kesilmesi gerektiğini vurgulayan Avukat Mücahit Küçük, vatandaşları fiyat farklarıyla ilgili mağduriyet yaşamamaları için uyarıyor.

5 ay önce Güncel

Finans analisti İslam Memiş, döviz ve altın talebindeki azalışı mevduat faizlerindeki artışa, gayrimenkul/alım talebine ve bayram tatili nakit ihtiyacına bağlarken, serbest piyasalar ile resmi kur arasındaki farklılaşmayı da vurgulayarak, enflasyonun gerilemesinin önemini vurguladı.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ülkenin uluslararası piyasalardan sağladığı uzun vadeli ve uygun maliyetli dış finansman ile ilgili olarak sosyal medyadaki iddialara yanıt verdi.