• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.502 %-0.38
  • ETHERIUM 2.661 %0.02
30°
4 ay önce Güncel

Ankara Bahçelievler'deki Black House Apart Otel'in, müşterilerinin şikayetlerine verdiği tepki sosyal medyada geniş yankı buldu. Otelin sahibinin müşterilere yönelik sözleri, tepki topladı ve sosyal medyanın gündemine oturdu.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'nda devamsızlık affı konusundaki tartışmalar devam ederken, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilere yönelik önemli bir açıklama yaptı. Bakan Tekin, öğrencilerin MEB dışında herhangi bir kaynağa veya kursa ihtiyaç duymadığını vurguladı.

4 ay önce Güncel

Sıfır araç alımlarında proforma fatura yerine gerçek faturanın kesilmesi gerektiğini vurgulayan Avukat Mücahit Küçük, vatandaşları fiyat farklarıyla ilgili mağduriyet yaşamamaları için uyarıyor.

4 ay önce Güncel

Finans analisti İslam Memiş, döviz ve altın talebindeki azalışı mevduat faizlerindeki artışa, gayrimenkul/alım talebine ve bayram tatili nakit ihtiyacına bağlarken, serbest piyasalar ile resmi kur arasındaki farklılaşmayı da vurgulayarak, enflasyonun gerilemesinin önemini vurguladı.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ülkenin uluslararası piyasalardan sağladığı uzun vadeli ve uygun maliyetli dış finansman ile ilgili olarak sosyal medyadaki iddialara yanıt verdi.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik zorunlu derslerin yeni müfredatını "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adıyla duyurdu. Yeni müfredat, bir "seyreltme" stratejisiyle uygulanacak ve öğretmenler ile akademisyenler bir hafta boyunca internet üzerinden görüşlerini bildirebilecekler.

5 ay önce Güncel

Beşiktaş'ta Levent Büyükdere Caddesi'nde meydana gelen zincirleme kazada, bir hafif ticari aracın aks kırması sonucu 8 araç birbirine girdi ve 8 kişi hafif yaralandı.

5 ay önce Güncel

Yeni bir araştırma, D vitamininin kanser tedavisinde sağladığı yeni bir faydayı ortaya koydu. Bilim insanları, D vitamininin immünoterapi adı verilen kanser tedavi yöntemine daha iyi yanıt verilmesini sağladığını belirledi.

5 ay önce Güncel

Antalya'daki Limak Lara Hotel, İngiltere'den rezervasyon yaptıran bir Türk müşteriden "milliyet farkı ücreti" adı altında 120 Euro talep etti, bu durum Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın müdahalesini ve otelin denetim altına alındığını duyurdu

5 ay önce Güncel

Trafikte başlayan tartışma sonucunda Neşet Güçlü'nün bıçaklı saldırısıyla yaşamını yitiren Önder Çakır'ın ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü içinde.