• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.500 %-0.18
  • ETHERIUM 2.674 %0.64
29°
4 ay önce Güncel

AFAD verilerine göre, Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı bir televizyon programında yeni müfredat ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Üniversite sınavında sorulacak soruların tamamının, ders kitaplarından ve müfredattan çıkacağını belirten Bakan Tekin, ayrıca LGS kapsamındaki merkezi sınav takviminde herhangi bir değişiklik olmayacağını söyledi.

4 ay önce Güncel

İYİ Parti'nin olağanüstü kurultayında yaşanan liderlik değişikliğinin ardından Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, partiden istifa ettiğini duyurdu.

4 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, tarih kokan bir keşfi kamuoyuyla paylaştı. Fatih Sultan Mehmet dönemine ait olan ve İstanbul'un fethi sırasında kullanılan tunç toplar, Harbiye Askeri Müzesi'nde sergileniyor.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin şiddete maruz kaldığında yer değişikliği taleplerinin karşılanması için mevzuatta değişiklik yapılacağını duyurdu. Özellikle İstanbul Sarıyer'deki bir öğretmenin velinin saldırısına uğraması sonrasında gündeme gelen bu konu, Bakan Tekin'in canlı yayında yaptığı açıklamalarla kamuoyuna duyuruldu.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ülke TV'de canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Öğretmenlik mülakatı ve yeni müfredatla ilgili konuları değerlendiren Tekin, soru hazırlama sürecinde öğretmenlerin katılımına vurgu yaptı.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı özel bir televizyon programında öğretmenlik mülakatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Mülakat konusundaki tartışmaları değerlendiren Bakan Tekin, öğretmen seçimindeki önemin altını çizdi.

4 ay önce Güncel

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, tarikatçı suçlamalarına cevap verirken, Mauro Icardi'nin teşekkür mesajını paylaştı.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ülke TV kanalında Genç Vizyon programının konuğu olarak eğitim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Türkiye'nin yeni bir anayasaya olan ihtiyacını vurgulayan bir yazı paylaştı, yeni anayasanın Türkiye'nin temel ilkelerini koruyarak demokratik yapıyı güçlendirmesi gerektiğini belirtti.