• DOLAR 34,24 %0.15
  • EURO 37,29 %0.20
  • ALTIN 2.946,16 %0.66
  • BİST100 8.810 %-0.56
  • BITCOIN 67.115 %1.92
  • ETHERIUM 2.613 %-0.19
18°
5 ay önce Güncel

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın 6 yıl süren çalışmaları sonucunda, 'Garson' kod adlı mahrem sorumlunun 250 sayfalık ifadesine ulaşıldı. SD karttan çıkan verilerle ilgili detaylar açığa çıktı.

5 ay önce Güncel

İstanbul’da gerçekleştirilen 'Mahzen-34' operasyonu sonucunda, elebaşılığını Sezai Gülmez'in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın paylaştığı bilgilere göre, operasyonda 9 şüpheli yakalandı.

5 ay önce Güncel

Yatırım piyasasının, Ocak ayından bu yana getirileri belli oldu. Borsa, altın, döviz içerisinde en çok kazandıran yatırım aracı açıklandı. Son zamanlarda altın fiyatları kendi tarihi rekorlarını kırdıktan sonra aşağı yönde bir ivme sergilemişti. Borsa ise gözünü 10 bin puana dikerek hedefini zorluyor. Peki altın ve borsa için beklentiler ne yönde? Uzman isim kritik değerlendirmelerde bulunarak, uyarı yaptı. İşte detaylar..

5 ay önce Güncel

İsmailağa cemaati lideri Hasan Kılıç’ın hayatını kaybettikten sonra tarikattaki “liderlik” tartışmaları devam ederken Hacılar İlmi ve İnsani Yardım Vakfı (HİLYAV) isminde yeni bir vakıf daha kuruldu.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 15 kente sarı kodlu uyarıda bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda gecikmeler gibi olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşları uyardı.

5 ay önce Güncel

AFAD verilerine göre, Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte detaylar..

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı bir televizyon programında yeni müfredat ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Üniversite sınavında sorulacak soruların tamamının, ders kitaplarından ve müfredattan çıkacağını belirten Bakan Tekin, ayrıca LGS kapsamındaki merkezi sınav takviminde herhangi bir değişiklik olmayacağını söyledi.

5 ay önce Güncel

İYİ Parti'nin olağanüstü kurultayında yaşanan liderlik değişikliğinin ardından Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, partiden istifa ettiğini duyurdu.

5 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, tarih kokan bir keşfi kamuoyuyla paylaştı. Fatih Sultan Mehmet dönemine ait olan ve İstanbul'un fethi sırasında kullanılan tunç toplar, Harbiye Askeri Müzesi'nde sergileniyor.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin şiddete maruz kaldığında yer değişikliği taleplerinin karşılanması için mevzuatta değişiklik yapılacağını duyurdu. Özellikle İstanbul Sarıyer'deki bir öğretmenin velinin saldırısına uğraması sonrasında gündeme gelen bu konu, Bakan Tekin'in canlı yayında yaptığı açıklamalarla kamuoyuna duyuruldu.