• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %0
  • ETHERIUM 2.672 %0.38
26°
4 ay önce Güncel

29 Nisan 2024’de ons altın fiyatı 2333 dolardan, gram altın ise 2438 liradan el değiştiriyor.

4 ay önce Güncel

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı için geri sayım devam ediyor. 8. sınıf öğrencileri, 2024-LGS'ye hazırlıklarını sürdürüyor ve sınav giriş yerlerini öğrenmek için bekliyorlar. Peki, LGS ne zaman yapılacak ve giriş yerleri ne zaman açıklanacak? İşte LGS hakkında merak edilenler...

4 ay önce Güncel

Çalışan milyonları ilgilendiriyor. Çalışanların hakkı olan tazminatı alabilmeleri için şartları sağlamalarında iki temel madde yer alıyor. Diğer bir yandan uzman isim kıdem tazminatı hakkında bilinmeyen süre ayrıntısı konusunda vatandaşları uyardı. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki günlerde yoğun bir mesaiye hazırlanıyor. Erdoğan, Özel ve Bahçeli ile yapacağı görüşmelerin ardından MYK'ya başkanlık edecek ve il başkanlarının oy kaybı raporunu değerlendirecek.

4 ay önce Güncel

Yüksek faiz oranları ve kredi kısıtlamaları, konut ve taşıt kredilerinin kullanımını durma noktasına getirdi. Son verilere göre, taşıt kredilerinde stok azalışı yaşanırken, konut kredileri sınırlı bir artış kaydetti.

4 ay önce Güncel

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın 6 yıl süren çalışmaları sonucunda, 'Garson' kod adlı mahrem sorumlunun 250 sayfalık ifadesine ulaşıldı. SD karttan çıkan verilerle ilgili detaylar açığa çıktı.

4 ay önce Güncel

İstanbul’da gerçekleştirilen 'Mahzen-34' operasyonu sonucunda, elebaşılığını Sezai Gülmez'in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın paylaştığı bilgilere göre, operasyonda 9 şüpheli yakalandı.

4 ay önce Güncel

Yatırım piyasasının, Ocak ayından bu yana getirileri belli oldu. Borsa, altın, döviz içerisinde en çok kazandıran yatırım aracı açıklandı. Son zamanlarda altın fiyatları kendi tarihi rekorlarını kırdıktan sonra aşağı yönde bir ivme sergilemişti. Borsa ise gözünü 10 bin puana dikerek hedefini zorluyor. Peki altın ve borsa için beklentiler ne yönde? Uzman isim kritik değerlendirmelerde bulunarak, uyarı yaptı. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

İsmailağa cemaati lideri Hasan Kılıç’ın hayatını kaybettikten sonra tarikattaki “liderlik” tartışmaları devam ederken Hacılar İlmi ve İnsani Yardım Vakfı (HİLYAV) isminde yeni bir vakıf daha kuruldu.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 15 kente sarı kodlu uyarıda bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda gecikmeler gibi olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşları uyardı.