• DOLAR 34,28 %-0.01
  • EURO 37,51 %0.03
  • ALTIN 2.930,78 %0.09
  • BİST100 8.760 %-1.31
  • BITCOIN 64.600 %2.78
  • ETHERIUM 2.536 %2.67
20°
5 ay önce Güncel

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta gerçekleşen Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı, alışılmışın dışında bir olaya sahne oldu. Maçın sonucu, her iki takım için de oldukça kritikti. Ankaraspor, play-off'u garantilemek için bir puan alması gerekiyordu, Nazilli Belediyespor ise ligde kalmak için aynı sonucu bekliyordu.

5 ay önce Güncel

Son zamanlarda kripto para piyasaları yatırımcıların gözdesi haline geldi. Özellikle Bitcoin'in bu yıl başından itibaren gösterdiği %58'lik artış, yatırımcıların bu dijital varlığa olan ilgisini daha da artırdı. Ancak, son günlerde Bitcoin fiyatlarında gözlenen yatay hareket, yatırımcılar arasında ne zaman sona ereceği ve yükselişe geçeceği konusunda merak uyandırmıştı.

5 ay önce Güncel

31 Mart yerel seçimleri sonrası AK Parti'nin oy kaybetme nedenleri merak konusu olmuştu. Asal Araştırma'nın yaptığı geniş çaplı ankette, vatandaşlar partinin neden oy kaybettiğine dair görüşlerini paylaştı. Ankete göre, AK Parti'nin oy kaybetmesinin başlıca sebebi olarak %51.9 ile ekonomik sorunlar gösterildi. Bu sorunlar; yüksek enflasyon, hayat pahalılığı ve ekonomik istikrarsızlık olarak sıralandı.

5 ay önce Güncel

Kayseri Valililiğinden Türkiye’de ilk olan bir proje... Kayseri’de Valilik çatısı altında tüm resmi devlet kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları ve müteşebis oluşumlar birleşerek gençler için tüm Türkiye’de ilk olan bir projeye imza attılar.

5 ay önce Güncel

İngiltere, teknoloji kullanımında güvenlik standartlarını artırmak amacıyla önemli bir adım attı. Bilim, Yenilik ve Teknoloji Bakanlığı tarafından açıklanan yeni yasalar, zayıf şifre kullanımını yasaklayarak, akıllı cihazların daha güvenli hale gelmesini sağlamayı hedefliyor.

5 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yaşlı destek programı olan YADES için 2024 yılı başvurularının başladığını duyurdu. Yaşlı nüfusun ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlanan programla, yaşlıların evde ve gündüz bakım hizmetlerinden faydalanmaları sağlanacak.

5 ay önce Güncel

Araç sahibi olma hayali kuranlar için kötü haberler gelmeye devam ediyor. Taşıt kredisi faiz oranları, son 22 yılın en yüksek seviyesine ulaşarak, potansiyel alıcıları zor bir duruma soktu.

5 ay önce Güncel

Buğdayda hasat dönemine girilirken üreticiler en kısa zamanda fiyatların paylaşılmasını istiyor. Çiftçiler, geçtiğimiz yıl ton başına 8 bin 250 lira olarak paylaşılan buğday fiyatının bu yıl ton başına 15 bin lira olmasını talep ediyor.

5 ay önce Güncel

MHP'nin 100 maddelik anayasa teklifi, partinin Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız tarafından açıklandı. Anayasa tasarısında Cumhuriyetin temel ilkelerine aykırı bir madde bulunmadığını belirten Yıldız, MHP'nin anayasanın ilk 4 maddesi ile 66. maddesinde değişiklik yapılmasına karşı çıkacağını dile getirdi.

5 ay önce Güncel

Uçak bileti tavan ücreti yüzde 30 oranında arttı. Yurt içi uçuşlarda tavan fiyat 3 bin 250 TL'ye çıktı.