• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.574 %0.28
  • ETHERIUM 2.674 %0.78
22°
4 ay önce Güncel

Ankara günlerdir kuvvetli yağışın etkisi altında. Valilik, sağanak uyarısını yarın için de tekrarladı. 15.00'te başlaması beklenen yağışın 23.00'e kadar süreceğini duyurarak vatandaşları sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

4 ay önce Güncel

Citi'nin strateji ekibi, önümüzdeki aylarda Türk Lirası'nın dolar karşısında değer kazanacağını öngördü.

4 ay önce Güncel

Emirates Havayolları, Türkiye'den kabin memuru pozisyonları için personel alımı yapacağını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Cengiz Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, Türkiye'deki şirketlerin yaşadığı en büyük sorunlardan birinin nitelikli iş gücü eksikliği olduğunu ve şirketin, birçok sektörde faaliyet göstermesine rağmen, yeterli sayıda ve nitelikte çalışan bulmakta zorlandığını belirtti. Mehmet Cengiz ayrıca, yapılan personel alımlarına rağmen başvuru sayısının oldukça düşük olduğunu ifade etti.

4 ay önce Güncel

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler, ilk 11'deki başarılı performansı ve attığı golle dikkatleri üzerine çekerken, İspanya'da Barcelona'nın da dikkatini çekti.

4 ay önce Gündem

Hazine ve Maliye Bakanlığı, işletmelerin IBAN üzerinden gerçekleştirdiği transferleri detaylı bir şekilde denetlemeye başladı, fiş ve fatura düzenlemeyenlere ceza uygulanacak.

4 ay önce Güncel

Ülke genelinde yağışlı bir hafta öngörülüyor, özellikle iç kesimlerde ani sel ve su baskınlarına dikkat edilmeli.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 15.30'da MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşecek.

4 ay önce Güncel

Kayseri'den İstanbul'a yürüyerek gitmek isteyen Neşet Turan, Aksaray'da kara yolunda canlı yayın yaparken bir kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Turan'ın arkadaşlarıyla birlikte 8 gün önce yola çıktığı belirtiliyor. Dün akşam saatlerinde yayın yaparken kaza geçiren Turan, olay yerine çağrılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

4 ay önce Güncel

AK Parti'den tekrar seçilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kapcağız Köyü'nde düzenlenen fide dağıtım töreninde, çiftçilere yönelik yüzde 53'lük oy oranını eleştirerek tepki gösterdi.