• DOLAR 34,27 %-0.01
  • EURO 37,49 %-0.03
  • ALTIN 2.931,92 %0.13
  • BİST100 8.850 %-0.29
  • BITCOIN 64.309 %2.4
  • ETHERIUM 2.523 %2.19
16°
5 ay önce Gündem

Hazine ve Maliye Bakanlığı, işletmelerin IBAN üzerinden gerçekleştirdiği transferleri detaylı bir şekilde denetlemeye başladı, fiş ve fatura düzenlemeyenlere ceza uygulanacak.

5 ay önce Güncel

Ülke genelinde yağışlı bir hafta öngörülüyor, özellikle iç kesimlerde ani sel ve su baskınlarına dikkat edilmeli.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 15.30'da MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşecek.

5 ay önce Güncel

Kayseri'den İstanbul'a yürüyerek gitmek isteyen Neşet Turan, Aksaray'da kara yolunda canlı yayın yaparken bir kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Turan'ın arkadaşlarıyla birlikte 8 gün önce yola çıktığı belirtiliyor. Dün akşam saatlerinde yayın yaparken kaza geçiren Turan, olay yerine çağrılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

5 ay önce Güncel

AK Parti'den tekrar seçilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kapcağız Köyü'nde düzenlenen fide dağıtım töreninde, çiftçilere yönelik yüzde 53'lük oy oranını eleştirerek tepki gösterdi.

5 ay önce Güncel

Bakan Yusuf Tekin, Best FM'de Gazeteci Ersoy Dede'nin sorularını yanıtladı. Yaptığı açıklamalarda, eğitim sistemi ve öğretmen atamalarıyla ilgili önemli konuları ele aldı. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs kutlamalarında Taksim Meydanı'na izin verilmeyeceğini açıklarken, İstanbul'da 40 farklı güzergah belirlendiğini ve terör örgütlerinin Taksim'e gelme çağrılarına karşı önlem alınacağını bildirdi.

5 ay önce Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sakarya Gaz Sahası'nda elde edilen günlük 4,5 milyon metreküp doğal gaz üretimiyle, Türkiye'nin enerji arz güvenliğine önemli bir katkı sağlanacağını duyurdu. Söz konusu miktarın, ülkedeki 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacını karşılayabilecek kapasitede olduğunu belirtti.

5 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından verilen YÖK Üstün Başarı Ödülleri için başvuruların başladığı duyuruldu. YÖK'ten yapılan açıklamaya göre, 2017 yılından bu yana verilen ödüller kapsamında bu yıl da başvurular kabul edilecek.

5 ay önce Güncel

Piyasa katılımcıları, nisan ayında yıllık enflasyonun kritik bir eşiğe ulaşacağını öngörüyor. Bloomberg HT tarafından yapılan ankete göre, piyasa katılımcılarının nisan ayında yıllık enflasyon için en yüksek tahmini yüzde 70,7, en düşük tahmini ise yüzde 68,3 olarak belirlendi.