• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 66.000 %0.99
  • ETHERIUM 2.696 %2.24
21°
4 ay önce Güncel

Taşıt kredilerinin mevcut durumu, araç almak isteyen birçok kişinin dikkatini çekiyor. Ekonomi yönetiminin iç talebi kısmak için attığı adımlar, bireysel ve taşıt kredi faizlerinde artışa neden oldu. Ancak, nakit ihtiyacı olanlar hala uygun kredi seçeneklerini araştırıyor.

4 ay önce Güncel

Sakarya’nın Hendek ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu’nda okul müdürü ve yardımcısını darp eden 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 ay önce Güncel

BIST 100 endeksi, dünya genelinde öne çıkan endeksleri geride bırakarak yıl başından bu yana güçlü bir performans sergileyerek rekorlar kırdı.

4 ay önce Güncel

Türkiye'de son 21 yılda gerçekleştirilen yasal düzenlemeler, kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan etkileyen önemli değişiklikleri beraberinde getirdi. Özellikle erken emeklilik, ücretsiz izin ve bayram ikramiyesi gibi konular toplumun geniş kesimlerini ilgilendirirken, yapılan düzenlemelerle çalışanların ve emeklilerin hakları genişledi.

4 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki önemli görüşmenin tarihi netleşti. İddialara göre, iki lider arasındaki görüşme 2 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek.

4 ay önce Güncel

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, TikTok'un Türk aile yapısına ve kültürüne uygun olmadığını savunarak platformun kapatılması gerektiğini belirtti.

4 ay önce Güncel

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

4 ay önce Güncel

İzmir'de bir üniversite hastanesinde görevli erkek hemşire, yoğun bakım ünitesindeki kanser hastası bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanıyor ve mahkeme, başsavcılığın itirazına rağmen indirim yaparak cezasını belirledi.

4 ay önce Güncel

Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Gürol Açıkgöz, akne ve sivilcelerin nedenleri ve tedavi yöntemleri hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Dr. Açıkgöz, özellikle ergenlik dönemi ve genetik faktörlerin aknenin başlıca nedenleri arasında olduğunu belirtti. Ayrıca, stres ve bazı kozmetik ürünlerin de akneyi tetikleyebileceğine dikkat çekti.

4 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen bölgelerde genç çiftlere evlilik desteği sağlayan faizsiz kredi programının başvuru sürecinde 7 bin 888 çiftin talepte bulunduğunu duyurdu.