• DOLAR 34,28 %0.02
  • EURO 37,46 %-0.12
  • ALTIN 2.927,16 %-0.04
  • BİST100 8.721 %-1.74
  • BITCOIN 64.900 %3.59
  • ETHERIUM 2.538 %3.15
21°
5 ay önce Güncel

Ardahan'da Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan 25 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

5 ay önce Güncel

Sigaralara gelen zamlar üzerine bazı firmaların tütün ürünlerinin satılmayacağı duyuruldu. Esnaf, yükselen maliyetler ve zamlarla başa çıkmaya çalışırken, Tekel Bayileri sigara endüstrisindeki azalan kar marjlarına karşı tepkilerini artırıyor. Tiryakilerini üzecek haber! Bu sigaralar artık satılamayacak. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da tarihi bir kapanış rekoru yaşandı. BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,69 değer kazancıyla 10.082,77 puanla rekor seviyeden tamamladı. Endeks, önceki kapanışa göre 167,15 puan artarken, toplam işlem hacmi 108,8 milyar lira oldu.

5 ay önce Güncel

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinin DEM Partili Belediye Başkanı ve 4 meclis üyesi, partilerinden istifa ettiklerini açıkladı. 31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti'den Şanlıurfa'nın Birecik ilçe belediye başkanlığını kazanan Mehmet Begit ile meclis üyeleri Mahmut Dirier, Sakıp Yaşar, Reşit Çelikhan ve Ahmet Arar, partilerinden istifa etti. İstifa etme gerekçelerini düzenledikleri bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuran Begit, dışarıdan yapılan müdahaleleri kabul etmeyeceklerini belirtti.

5 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrasında görev yerleri değişen öğretmenlere, önceki görev yerlerine geri dönme hakkı tanıdı.

5 ay önce Güncel

Taşıt kredilerinin mevcut durumu, araç almak isteyen birçok kişinin dikkatini çekiyor. Ekonomi yönetiminin iç talebi kısmak için attığı adımlar, bireysel ve taşıt kredi faizlerinde artışa neden oldu. Ancak, nakit ihtiyacı olanlar hala uygun kredi seçeneklerini araştırıyor.

5 ay önce Güncel

Sakarya’nın Hendek ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu’nda okul müdürü ve yardımcısını darp eden 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

5 ay önce Güncel

BIST 100 endeksi, dünya genelinde öne çıkan endeksleri geride bırakarak yıl başından bu yana güçlü bir performans sergileyerek rekorlar kırdı.

5 ay önce Güncel

Türkiye'de son 21 yılda gerçekleştirilen yasal düzenlemeler, kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan etkileyen önemli değişiklikleri beraberinde getirdi. Özellikle erken emeklilik, ücretsiz izin ve bayram ikramiyesi gibi konular toplumun geniş kesimlerini ilgilendirirken, yapılan düzenlemelerle çalışanların ve emeklilerin hakları genişledi.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki önemli görüşmenin tarihi netleşti. İddialara göre, iki lider arasındaki görüşme 2 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek.