• DOLAR 34,27 %-0.02
  • EURO 37,40 %-0.29
  • ALTIN 2.918,41 %-0.33
  • BİST100 8.699 %-1.99
  • BITCOIN 65.600 %4.96
  • ETHERIUM 2.629 %7.39
18°
5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinde hava parçalı yer yer çok bulutlu olarak şekillenirken, birçok bölgede yağışlı hava bekleniyor. Marmara, İç Ege, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Isparta, Çorum, Bingöl, Muş, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar tahmin ediliyor.

5 ay önce Güncel

Bugün, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edecek. AK Parti Genel Merkezi'nde saat 14:00'te başlayacak olan toplantıda, gündemdeki iç ve dış gelişmeler değerlendirilecek.

5 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı, ekmek fiyat tarifelerinde olduğu gibi simit fiyat tarifelerinde de görüşünün alınmasını zorunlu kıldı. Yapılan düzenlemeyle birlikte, hazırlanan tarifeye Bakanlık tarafından olumsuz bir görüş bildirilmesi durumunda, yeni tarife talebi gerekçeleriyle birlikte tekrar Bakanlık görüşü alınacak ve ardından tarife yürürlüğe girecek.

5 ay önce Güncel

Yapılan araştırmalar sonucunda, günün tamamında düzenli şekilde elektronik sigara içen gençler, vücutlarını potansiyel olarak toksik metallere teslim ettikleri değerlendirildi.

5 ay önce Güncel

Türkiye Karadeniz bölgesinde enerji kaynaklarını bulmaya devam ediyor. Doğu Karadeniz’de gerçekleşecek olan petrol aramaları merak edilenler arasında. Bakan Bayraktar birkaç hafta önce önümüzdeki aylarda petrol bulmak için sondaj yapılacağını duyurmuştu. Peki Karadeniz’de tahminler ne yönde? Sondaj çalışması ne zaman biter? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol açıklamalarında, "Türkiye'de çalışan nüfusun yüzde 30'u için uzaktan çalışma mümkün. Çalışanların yüzde 73'ü evden çalışma ile iş-özel hayat dengesini daha iyi kurduğunu düşünüyor." şeklinde konuştu.

5 ay önce Güncel

Resmi Gazete'de yer alan karar göre, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Ankara, İstanbul ve İzmir'de raylı sistemler ücretsiz olacak.

5 ay önce Güncel

Türkiye'de enflasyonun nisan ayında, gıda ve hizmet fiyatlarındaki artışın etkisiyle yüzde 3'ün üzerinde bir artış göstermesi bekleniyor. Ayrıca, yıllık bazda enflasyonun Kasım 2022'den beri en yüksek seviyeye ulaşması öngörülüyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), cuma günü saat 10.00'da nisan ayı enflasyon verilerini açıklayacak.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, yarın Ankara'da Eğitim Fakültesi Dekanlarıyla bir araya geliyor.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "(MEB'in yeni müfredat taslağı) Bu taslak derhal geri çekilmeli, eğitimin tüm paydaşlarının dahil olduğu, bilimsel, nitelikli ve çocuklarımızın çağdaş dünya ile rekabet edebilecek seviyede, kaliteli bir eğitim alabilecekleri bir müfredat çalışması yeniden yapılmalıdır" dedi.