• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.800 %1.94
  • ETHERIUM 2.695 %2.46
20°
4 ay önce Güncel

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol açıklamalarında, "Türkiye'de çalışan nüfusun yüzde 30'u için uzaktan çalışma mümkün. Çalışanların yüzde 73'ü evden çalışma ile iş-özel hayat dengesini daha iyi kurduğunu düşünüyor." şeklinde konuştu.

4 ay önce Güncel

Resmi Gazete'de yer alan karar göre, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Ankara, İstanbul ve İzmir'de raylı sistemler ücretsiz olacak.

4 ay önce Güncel

Türkiye'de enflasyonun nisan ayında, gıda ve hizmet fiyatlarındaki artışın etkisiyle yüzde 3'ün üzerinde bir artış göstermesi bekleniyor. Ayrıca, yıllık bazda enflasyonun Kasım 2022'den beri en yüksek seviyeye ulaşması öngörülüyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), cuma günü saat 10.00'da nisan ayı enflasyon verilerini açıklayacak.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, yarın Ankara'da Eğitim Fakültesi Dekanlarıyla bir araya geliyor.

4 ay önce Güncel

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "(MEB'in yeni müfredat taslağı) Bu taslak derhal geri çekilmeli, eğitimin tüm paydaşlarının dahil olduğu, bilimsel, nitelikli ve çocuklarımızın çağdaş dünya ile rekabet edebilecek seviyede, kaliteli bir eğitim alabilecekleri bir müfredat çalışması yeniden yapılmalıdır" dedi.

4 ay önce Güncel

Ardahan'da Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan 25 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

4 ay önce Güncel

Sigaralara gelen zamlar üzerine bazı firmaların tütün ürünlerinin satılmayacağı duyuruldu. Esnaf, yükselen maliyetler ve zamlarla başa çıkmaya çalışırken, Tekel Bayileri sigara endüstrisindeki azalan kar marjlarına karşı tepkilerini artırıyor. Tiryakilerini üzecek haber! Bu sigaralar artık satılamayacak. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da tarihi bir kapanış rekoru yaşandı. BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,69 değer kazancıyla 10.082,77 puanla rekor seviyeden tamamladı. Endeks, önceki kapanışa göre 167,15 puan artarken, toplam işlem hacmi 108,8 milyar lira oldu.

4 ay önce Güncel

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinin DEM Partili Belediye Başkanı ve 4 meclis üyesi, partilerinden istifa ettiklerini açıkladı. 31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti'den Şanlıurfa'nın Birecik ilçe belediye başkanlığını kazanan Mehmet Begit ile meclis üyeleri Mahmut Dirier, Sakıp Yaşar, Reşit Çelikhan ve Ahmet Arar, partilerinden istifa etti. İstifa etme gerekçelerini düzenledikleri bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuran Begit, dışarıdan yapılan müdahaleleri kabul etmeyeceklerini belirtti.

4 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrasında görev yerleri değişen öğretmenlere, önceki görev yerlerine geri dönme hakkı tanıdı.