• DOLAR 34,18 %0.09
  • EURO 38,21 %-0.17
  • ALTIN 2.914,39 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.950 %1.95
  • ETHERIUM 2.684 %1.99
21°
4 ay önce Güncel

Almanya'nın Münih şehrinde yaşanan şok edici bir olayda, işsizlik maaşıyla geçinen Serkan Ö. adlı şahıs, kendisini kahin gibi tanıtarak "Sende ölüm büyüsü var" dediği kadını dolandırdı.

4 ay önce Güncel

Avrupa ülkelerine vize krizi devam ederken Almanya, İtalya ve İspanya’nın ‘Türk vatandaşlarına vize başvurularını mayıs sonuna kadar kapattığı’ ileri sürüldü. Diplomatik kaynaklar ise başvuruların kapatılmadığını, yoğun talepten dolayı kriz yaşandığını iddia etti. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı tavuk eti ihracatını 1 Mayıs 2024 tarihinden 31 Aralık 2024 sürecine kadar, aylık bazda azami olarak 10 bin ton, toplamda ise bu sene sonuna kadar 80 bin ton olacak şekilde sınırlandırılmasına yönelik karar alındığını paylaştı.

4 ay önce Güncel

Bir işverenin, çalışanlarının mesai saatlerinde tuvalette geçirdiği süreleri not ederek iş yerine astığı ortaya çıktı. İşçilerin çalışma saatlerini uzatma yöntemine bir yenisi eklenmiş oldu. Sosyal medyada gündem olan bir fotoğrafta bir patronun, çalışanlarının mesai saatlerinde tuvalete gitme sürelerini ve iş gücü maliyetini duvara asarak ilan ettiği görüldü.

4 ay önce Güncel

Samsun'un Atakum ilçesinde yaşanan korkunç bir olayda, Ertuğrul Temiz (39) adlı şahıs, kendisini aldattığını öne sürdüğü sevgilisi Gülcan Güneş'i (44) banyoda tabancayla başından vurarak öldürdü. Cinayetin ardından birlikteliklerinden olan küçük çocuğuyla kaçan Ertuğrul Temiz, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinde hava parçalı yer yer çok bulutlu olarak şekillenirken, birçok bölgede yağışlı hava bekleniyor. Marmara, İç Ege, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Isparta, Çorum, Bingöl, Muş, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar tahmin ediliyor.

4 ay önce Güncel

Bugün, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edecek. AK Parti Genel Merkezi'nde saat 14:00'te başlayacak olan toplantıda, gündemdeki iç ve dış gelişmeler değerlendirilecek.

4 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı, ekmek fiyat tarifelerinde olduğu gibi simit fiyat tarifelerinde de görüşünün alınmasını zorunlu kıldı. Yapılan düzenlemeyle birlikte, hazırlanan tarifeye Bakanlık tarafından olumsuz bir görüş bildirilmesi durumunda, yeni tarife talebi gerekçeleriyle birlikte tekrar Bakanlık görüşü alınacak ve ardından tarife yürürlüğe girecek.

4 ay önce Güncel

Yapılan araştırmalar sonucunda, günün tamamında düzenli şekilde elektronik sigara içen gençler, vücutlarını potansiyel olarak toksik metallere teslim ettikleri değerlendirildi.

4 ay önce Güncel

Türkiye Karadeniz bölgesinde enerji kaynaklarını bulmaya devam ediyor. Doğu Karadeniz’de gerçekleşecek olan petrol aramaları merak edilenler arasında. Bakan Bayraktar birkaç hafta önce önümüzdeki aylarda petrol bulmak için sondaj yapılacağını duyurmuştu. Peki Karadeniz’de tahminler ne yönde? Sondaj çalışması ne zaman biter? İşte detaylar...