• DOLAR 34,19 %0.15
  • EURO 38,20 %-0.14
  • ALTIN 2.907,11 %-0.90
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.501 %0.14
  • ETHERIUM 2.697 %1.97
23°
4 ay önce Güncel

Fakülteyi bitirip KPSS'yi kazanmak öğretmen olmak için artık yeterli değil. Adaylar, Milli Eğitim Akademisi'nin 550 saatlik programında da başarılı olurlarsa atanabilecek. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, programın ayrıntılarını Yeni Şafak'a anlattı.

4 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin tavuk eti ihracatını 1 Mayıs'tan itibaren yıl sonuna kadar aylık en fazla 10 bin ton olmak üzere toplamda 80 bin ton ile sınırladığını açıkladı.

4 ay önce Güncel

TBYD Başkanı Erol Dündar, BAT yöneticileri ile düzenledikleri görüşmenin bir sonuca varmamasından dolayı BAT grubu sigaraları satmama kararı aldıklarını paylaşmıştı. Bu olayın ardından yetkili firma konuya açıklık getirdi.

4 ay önce Güncel

Finans analisti İslam Memiş, bu hafta için finans piyasalarında büyük dalgalanmalar beklediğini dile getirdi.

4 ay önce Güncel

İYİ Parti lideri Dervişoğlu, Cumhur İttifakı'na yaklaşacağı yönündeki iddialara sert çıkarak, "İYİ Parti, nasıl Cumhur İttifakı’na yaklaşacak? Kuruluş gerekçelerini ret mi, inkar mı edecek? Oradan geri dönersen kendini inkar edersin. Tabelanı indir o zaman.” ifadelerini kullandı.

4 ay önce Güncel

Son zamanlarda ivmesini yukarı çeviren altın fiyatlarının, yılın geriye kalan kısmında nasıl bir yol izleyeceği araştırılıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu kısa sürede altın fiyatlarının yatay bir yolda ilerleyeceği, uzun vadede ise yükseliş trendinin devam edeceğini söyledi. İşte gram altında beklenen o rakam..

4 ay önce Güncel

Tokat'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Bereketli İlkokulu'nda düzenlenen programda, bir film sahnesini canlandırmak için 4 erkek öğrencinin etek giyip peçe takarak oynamasıyla ilgili olarak okul yönetimi ve programı düzenleyen öğretmenler hakkında idari soruşturma başlatıldı.

4 ay önce Güncel

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 34 yabancı kadın ve 6 zanlı yakalandı. Yapılan sağlık kontrolünde kadın şahıslardan 2’sinin cinsel yolla bulaşan hastalık taşıdığı tespit edildi.

4 ay önce Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yeni anayasa çalışmaları için mesai başlıyor. Bu çerçevede TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, siyasi partilerin liderlerini ziyaret edecek.

4 ay önce Güncel

Mükelleflerin ilk vergilendirme dönemi olarak bilinen Ocak-Mart 2024 sürecinde enflasyon düzeltmesi yapmamalarına yönelik karar duyuruldu. Söz konusu karar, Resmi Gazete'de paylaşıldı.