• DOLAR 34,29 %0.06
  • EURO 37,46 %0.08
  • ALTIN 2.919,54 %0.07
  • BİST100 8.699 %-1.99
  • BITCOIN 66.057 %5.1
  • ETHERIUM 2.614 %5.6
15°
5 ay önce Güncel

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabında araç alım-satımında "sazan sarmalı" dolandırıcılığına karşı vatandaşları uyararak dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

5 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla alınan valilik yasakları çerçevesinde toplu taşıma hizmetlerinde önemli düzenlemeler yaptığını duyurdu. Bu kapsamda, İBB'ye bağlı toplu taşıma araçları, kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine 1 Mayıs'ta ücretsiz hizmet verecek. İETT, metro ve şehir hatlarında ise belirli güzergahlarda seferler yapılamayacak veya ek seferler düzenlenecek.

5 ay önce Güncel

Ankara'da yaşayan dört kişilik bir ailenin sağlıklı beslenebilmesi için gereken aylık gıda harcaması tutarı 17 bin 725 TL'ye yükselirken, asgari ücretin açlık sınırının altında kalmasıyla ekonomik sıkıntılar artıyor.

5 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de 200 bin konutun teslimatının senenin sonuna kadar gerçekleştirileceğini açıkladı.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, hükümeti öğretmen atamaları konusunda eleştirdi.

5 ay önce Güncel

İsrail polisi, Kudüs'te bir Türk vatandaşının bıçaklı saldırı düzenlediğini ve saldırı sonucunda öldürüldüğünü açıkladı.

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), enflasyonu düşürmek ve parasal sıkılaşma sürecini daha etkili bir şekilde yürütmek amacıyla kartlı işlemlere yönelik kısıtlama adımları atmaya hazırlanıyor.

5 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, adalet hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak ve yargılamaların makul sürede sonuçlanmasını sağlamak amacıyla 124 yeni mahkeme kurulduğunu duyurdu.

5 ay önce Güncel

Merkez bankalarının faaliyetlerindeki kar-zarar olgusunu ele alan analize göre, merkez bankaları genellikle fiyat istikrarını sağlamak amacıyla faaliyet gösterse de, belirli dönemlerde politika hedeflerini gerçekleştirmek için zarar edebilirler.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağına katkı sağlamak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu duyurdu.