• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.490 %-0.96
  • ETHERIUM 2.453 %-0.3
17°
5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağına katkı sağlamak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu duyurdu.

5 ay önce Güncel

Amerika'da yapılan yeni bir araştırmaya göre, elektronik sigara kullanan gençler arasında ağır metal seviyelerinin yükseldiği tespit edildi. Tobacco Control dergisinde yayımlanan bu son dakika haberine göre, e-sigara kullanımının gençlerdeki sağlık üzerindeki potansiyel zararları giderek daha fazla endişe uyandırıyor.

5 ay önce Güncel

İYİ Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Sevinç Atabay, CHP'ye katıldı.

5 ay önce Güncel

Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar, British American Tobacco'nun (BAT) sigaralarını satmayacaklarını duyurdu, bayiler boykot kararı aldı ve firma ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanmadı.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye genelindeki özel öğretim kurumlarının, asgari ücretin altında ödeme yapmamaları gerektiğini vurgulayarak, son bir yılda İş Kanunu'na aykırı hareket eden 920 özel öğretim kurumuna toplam 65 milyon lira tutarında idari para cezası uygulandığını açıkladı. Bakan Tekin, bu kurumların düzenli olarak denetlendiğini ve mevzuata aykırı durumların tespiti halinde gerekli yaptırımların hızla uygulandığını ifade etti.

5 ay önce Güncel

Ankara'da bir lise öğrencisi, elektronik sigara içtiğini ailesine bildiren öğretmenini bıçakladı, olay eğitim camiasında büyük endişe yarattı.

5 ay önce Güncel

TÜSİAD, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni eğitim müfredatıyla ilgili olarak daha şeffaf ve katılımcı bir süreç talep etti

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye'nin eğitim sistemini güncellemek ve öğrencilerin farklı öğrenme ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verebilmek amacıyla yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Kamuoyuna sunulan yeni müfredat taslağında, sınıflarda farklı yeteneklere ve ilgilere sahip öğrencilere yönelik "farklılaştırılmış eğitim" yaklaşımı ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Ekonomist Mahfi Eğilmez, katıldığı bir televizyon programında Türk ekonomisi ve döviz kurları üzerine çarpıcı yorumlarda bulundu. Eğilmez, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz politikaları ve yapısal reformların ekonomi üzerindeki etkilerini ele aldı.

5 ay önce Güncel

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yaşanan olayda, internet üzerinden eve çağrılan bir eskort kadının arkadaşlarıyla iki kardeş arasında çıkan kavga sonucunda bir kişi hayatını kaybetti.