• DOLAR 34,17 %0.06
  • EURO 38,24 %-0.03
  • ALTIN 2.923,16 %-0.35
  • BİST100 9.724 %-1.07
  • BITCOIN 65.650 %1.66
  • ETHERIUM 2.683 %1.82
28°
4 ay önce Güncel

İsrail polisi, Kudüs'te bir Türk vatandaşının bıçaklı saldırı düzenlediğini ve saldırı sonucunda öldürüldüğünü açıkladı.

4 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), enflasyonu düşürmek ve parasal sıkılaşma sürecini daha etkili bir şekilde yürütmek amacıyla kartlı işlemlere yönelik kısıtlama adımları atmaya hazırlanıyor.

4 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, adalet hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak ve yargılamaların makul sürede sonuçlanmasını sağlamak amacıyla 124 yeni mahkeme kurulduğunu duyurdu.

4 ay önce Güncel

Merkez bankalarının faaliyetlerindeki kar-zarar olgusunu ele alan analize göre, merkez bankaları genellikle fiyat istikrarını sağlamak amacıyla faaliyet gösterse de, belirli dönemlerde politika hedeflerini gerçekleştirmek için zarar edebilirler.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağına katkı sağlamak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu duyurdu.

4 ay önce Güncel

Amerika'da yapılan yeni bir araştırmaya göre, elektronik sigara kullanan gençler arasında ağır metal seviyelerinin yükseldiği tespit edildi. Tobacco Control dergisinde yayımlanan bu son dakika haberine göre, e-sigara kullanımının gençlerdeki sağlık üzerindeki potansiyel zararları giderek daha fazla endişe uyandırıyor.

4 ay önce Güncel

İYİ Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Sevinç Atabay, CHP'ye katıldı.

4 ay önce Güncel

Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar, British American Tobacco'nun (BAT) sigaralarını satmayacaklarını duyurdu, bayiler boykot kararı aldı ve firma ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanmadı.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye genelindeki özel öğretim kurumlarının, asgari ücretin altında ödeme yapmamaları gerektiğini vurgulayarak, son bir yılda İş Kanunu'na aykırı hareket eden 920 özel öğretim kurumuna toplam 65 milyon lira tutarında idari para cezası uygulandığını açıkladı. Bakan Tekin, bu kurumların düzenli olarak denetlendiğini ve mevzuata aykırı durumların tespiti halinde gerekli yaptırımların hızla uygulandığını ifade etti.

4 ay önce Güncel

Ankara'da bir lise öğrencisi, elektronik sigara içtiğini ailesine bildiren öğretmenini bıçakladı, olay eğitim camiasında büyük endişe yarattı.