• DOLAR 34,17 %0.09
  • EURO 38,23 %-0.04
  • ALTIN 2.928,78 %-0.16
  • BİST100 9.729 %-1.02
  • BITCOIN 65.799 %2.17
  • ETHERIUM 2.657 %1.22
28°
4 ay önce Güncel

Türkiye'nin önde gelen iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, kuruluşunun 30. yılını kutlama vesilesiyle tüm kullanıcılarına özel bir hediye sunacağını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Mevduat hesaplarında uygulanan stopaj indiriminin süresi bugün doluyor. Türk Lirası mevduat hesaplarına uygulanan gelir vergisi stopaj oranı, bugüne kadar yüzde 5 olarak uygulanmakta idi. Ancak, 30 Nisan itibarıyla bu oran, eğer herhangi bir uzatma yapılmazsa, normal seviye olan yüzde 15'e geri dönecek.

4 ay önce Güncel

Yunanistan'ın Ankara Büyükelçiliği, Ege adaları için geçerli olan ekspres vize uygulamasının kapsamını genişleterek, artık 10 adada daha geçerli olacağını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Yapılan son dakika açıklamasına göre, "milliyet farkı" adı altında farklı ücretlendirme yapan bir otel, 54.694 lira idari para cezasına çarptırıldı ve fazla alınan ücret müşteriye iade edildi. Ücretin iade edilmesiyle birlikte, daha uygun fiyatlı tatilin önü açılmış oldu.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen adayları için yeni düzenlemelerin olduğunu duyurdu. Buna göre, öğretmen olmak isteyen adayların Milli Eğitim Akademisi'nde eğitim almaları gerekecek. Bu akademide başarılı olanlar sözleşmeli olarak atanacak ve 3 yılın sonunda kadroya geçiş yapabilecekler.

4 ay önce Güncel

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabında araç alım-satımında "sazan sarmalı" dolandırıcılığına karşı vatandaşları uyararak dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

4 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla alınan valilik yasakları çerçevesinde toplu taşıma hizmetlerinde önemli düzenlemeler yaptığını duyurdu. Bu kapsamda, İBB'ye bağlı toplu taşıma araçları, kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine 1 Mayıs'ta ücretsiz hizmet verecek. İETT, metro ve şehir hatlarında ise belirli güzergahlarda seferler yapılamayacak veya ek seferler düzenlenecek.

4 ay önce Güncel

Ankara'da yaşayan dört kişilik bir ailenin sağlıklı beslenebilmesi için gereken aylık gıda harcaması tutarı 17 bin 725 TL'ye yükselirken, asgari ücretin açlık sınırının altında kalmasıyla ekonomik sıkıntılar artıyor.

4 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de 200 bin konutun teslimatının senenin sonuna kadar gerçekleştirileceğini açıkladı.

4 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, hükümeti öğretmen atamaları konusunda eleştirdi.