• DOLAR 34,19 %0.14
  • EURO 38,20 %-0.12
  • ALTIN 2.928,48 %-0.17
  • BİST100 9.750 %-0.80
  • BITCOIN 65.568 %2.13
  • ETHERIUM 2.641 %0.68
26°
4 ay önce Güncel

Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı Göçeri köyünde yaşanan dehşet verici bir olayda, tatil için gittikleri evlerinde A.Y. tarafından eşi Esra Yıldız korkunç bir şekilde katledildi.

4 ay önce Güncel

2009 yılında yaşanan vahşi cinayetin ardından, Münevver Karabulut'un ailesi, kızlarının katilinin ölmediğine inanarak hukuk mücadelesi başlatmıştı. Bu mücadele sonucunda, Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması için girişimlerde bulunuldu ve nihayetinde otopsi görüntüleri gün yüzüne çıktı.

4 ay önce Güncel

Toyota, 2024 Mayıs ayı için yeni araç fiyat listesini ve cazip kredi olanaklarını açıkladı.

4 ay önce Güncel

Beyaz et sektörü son zamanlarda dikkat çekici bir dönemden geçiyor. Son 5 ay içinde tavuk fiyatları %200 artarken, aynı dönemde yumurta fiyatlarında %50'lik bir düşüş yaşanması, sektördeki dengesizliği gözler önüne seriyor. Ticaret Bakanlığı'nın bu duruma müdahalesi ise dikkat çekici.

4 ay önce Güncel

Ev sahibi kiracı tartışmaları mahkemeler aracılığıyla çözüme kavuşturuluyor. Bir iş yerini kiralayan kiracı, dükkanı başka birine kiralamak isteyince tartışma çıktı. Kiracı dükkanın anahtarını mülk sahibine vermeyip eşyalarını dükkanda tuttuğundan olay mahkemeye taşındı. Mahkemeden anahtarı vermeyen kiracı için şaşırtıcı bir karar çıktı. İşte detaylar...

4 ay önce Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı, son dönemde bazı basın organlarında yer alan makam aracı kullanımına ilişkin iddialar üzerine bir açıklama yaptı.

4 ay önce Güncel

Türk Kızılay, Türkiye genelinden farklı pozisyonlarda personel ve memur alımı yapacağını duyurdu. KPSS ve ikamet şartı aranmayan alımlarla, Kızılay bünyesinde istihdam edilecek personeller için başvurular başladı.

4 ay önce Güncel

İşçi, işveren, memur, çiftçi ve hükümeti toplayan Çalışma Meclisi, 5 yıllık sürenin sonunda Ankara’da bir araya geldi. Meclisin önemli başlıklarından biri ise esnek çalışma yer alıyor. Peki esnek çalışmanın devamlılığı olacak mı, sektöre göre çalışma saati değişecek mi? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), tüketicilere yönelik önemli bir müjdeyi paylaştı. Kurum tarafından yapılan açıklamada, Mayıs ayında doğal gaz fiyatlarında herhangi bir artış yapılacağına dair spekülasyonlar net bir şekilde yalanlandı. BOTAŞ, doğal gaz tarifesinde Mayıs ayı için herhangi bir değişiklik öngörülmediğini duyurdu.

4 ay önce Güncel

Doğal gaz zammı hakkında ilgili kurumdan açıklama geldi. BOTAŞ milyonlarca abonenin araştırdığı konuya açıklık getirdi. BOTAŞ, Mayıs ayında doğal gaz fiyat tarifesinde değişiklik olmayacağını duyurdu.