• DOLAR 34,19 %0.14
  • EURO 38,10 %-0.38
  • ALTIN 2.926,97 %-0.22
  • BİST100 9.776 %-0.54
  • BITCOIN 65.550 %2.87
  • ETHERIUM 2.662 %1.64
22°
4 ay önce Güncel

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak olan ek zammın olmaması durumunda, çalışanların alım gücü üzerindeki olumsuz etkilerinin giderek artması bekleniyor.

4 ay önce Güncel

31 Mart seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Mustafa Kazım Alpay görevi bıraktığını açıkladı.

4 ay önce Güncel

Starbucks'ın son finansal sonuçları, İsrail'in Gazze saldırıları sonrası başlayan boykot kampanyalarının etkisi altında gelirlerde gözle görülür bir düşüşe işaret etti. 2024 yılının ilk çeyreği sonuçlarına göre, şirketin gelirleri yıllık bazda yüzde 2 azalarak 8,6 milyar dolara geriledi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) açıklamalarında, "Hükümet, döviz çıkışını engellemek için Türk vatandaşlarına Schengen vizesinin verilmesini engelliyor." iddialarının asılsız olduğunu vurguladı.

4 ay önce Güncel

1 Temmuz 2024 itibarıyla temassız ödeme işlemlerinde şifresiz kullanım limiti, mevcut 750 lira seviyesinden 1500 liraya yükseltiliyor.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında değerlendirilen gök gürültülü sağanak dolayısıyla 28 il için sarı kodlu uyarı yaptı. İşte sarı kodla uyarılan o iller..

4 ay önce Güncel

Kripto para birimleri, Binance'in CEO'su Changpeng Zhao'nun hapis cezası alması ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararı öncesinde büyük bir düşüş yaşadı.

4 ay önce Güncel

Prof. Dr. Naci Görür, Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde olduğunu söyleyerek, bu canlı fayların 7 ve üzeri büyüklükte deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu dile getirdi. Görür, "Bu bölge er geç depremle sınanacaktır." ifadelerine yer verdi.

4 ay önce Güncel

Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanı kararına göre; 6 aya kadar vadeli hesaplarda stopaj oranı yüzde 5'ten yüzde 7.5'e çıkarıldı.

4 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ta gerçekleştirilen operasyon sırasında askeri zırhlı aracın devrilmesi sonucunda Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen ve Jandarma Uzman Çavuş Ensar Enes Ertaş'ın ağır yaralandığını ve hastanede şehit olduklarını açıkladı.