• DOLAR 34,19 %0.14
  • EURO 38,10 %-0.38
  • ALTIN 2.926,97 %-0.22
  • BİST100 9.776 %-0.54
  • BITCOIN 65.550 %2.87
  • ETHERIUM 2.662 %1.64
25°
4 ay önce Güncel

Eğitim Gücü Sen Samsun İl Başkanı Ümit Koyuncu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ nde memurların sesi oldu. Koyuncu, yaptığı basın açıklamasında Memur-Sen’ in paylaşımları üzerine “peki o halde soruyoruz?” diyerek Memur-Sen yetkililerine gündeme dair yanıt bekleyen soruları yöneltti.

4 ay önce Güncel

Son günlerde özellikle öğretmenlik mesleği üzerinde yoğun tartışmalar yaşanıyor. Mülakat sisteminin devam etmesi veya kaldırılması konusu, kamuoyunun dikkatini çekiyor. Habertürk yazarı Nagehan Alçı, bu konuda görüş belirtti. Alçı, son köşe yazısında öğretmenlik gibi hitabın ön planda olduğu bir meslekte mülakat yapılması gerektiğini savundu.

4 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1 Mayıs kutlamaları için Saraçhane'de bir araya geldi. İçişleri Bakanlığı'nın Taksim'e yürüyüşü yasaklamasına rağmen, Özel ve İmamoğlu, DİSK ile birlikte Taksim'e yürümeye hazırlanırken kararlı bir duruş sergiledi.

4 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı, tarımsal üretimi desteklemek amacıyla faiz indirimli kredi uygulamasının esaslarını belirledi.

4 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı, bitkisel ve hayvansal üreticilere yönelik büyük bir finansal destek paketini duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan "Tarımsal Üretime Dair Faiz/Kar Payı Destekli Yatırım ve İşletme Kredisi/Finansmanı Kullandırılmasına İlişkin Uygulama Esasları Tebliği" ile 300 bin liraya kadar %100 faiz indirimli kredi imkanı sağlanacak.

4 ay önce Güncel

Altın fiyatları kısa sürede olsa düşüşe geçmenin ardından ibresini yeniden yukarı çevirdi. Piyasalar bu akşam paylaşılacak olan Fed faiz kararına odaklanırken; altın fiyatları da hareketlendi. İşte, 1 Mayıs 2024 güncel çeyrek altın, gram altın ve yarım altın fiyatları..

4 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, yaklaşan seçim süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Hürriyet gazetesine verdiği röportajda, seçim tarihine ve adaylığına dair önemli ifadeler kullandı.

4 ay önce Güncel

Türk lirası cinsinden mevduatlara uygulanan stopaj oranları, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile güncellendi.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Türkiye'nin birçok bölgesi için kuvvetli sağanak yağış ve sel uyarısında bulundu.

4 ay önce Güncel

Konya’nın meşhur yemeklerinden biri olan etli ekmeğe, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından şart sunuldu. Etli ekmek standart belgelendirme kriterlerine yönelik oluşturulan taslağa göre yemeğin boyu 75 ila 90 santimetre boyutlarında olması gerektiği belirtildi.