• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.810 %0.18
  • ETHERIUM 2.471 %1.02
20°
5 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı, bitkisel ve hayvansal üreticilere yönelik büyük bir finansal destek paketini duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan "Tarımsal Üretime Dair Faiz/Kar Payı Destekli Yatırım ve İşletme Kredisi/Finansmanı Kullandırılmasına İlişkin Uygulama Esasları Tebliği" ile 300 bin liraya kadar %100 faiz indirimli kredi imkanı sağlanacak.

5 ay önce Güncel

Altın fiyatları kısa sürede olsa düşüşe geçmenin ardından ibresini yeniden yukarı çevirdi. Piyasalar bu akşam paylaşılacak olan Fed faiz kararına odaklanırken; altın fiyatları da hareketlendi. İşte, 1 Mayıs 2024 güncel çeyrek altın, gram altın ve yarım altın fiyatları..

5 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, yaklaşan seçim süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Hürriyet gazetesine verdiği röportajda, seçim tarihine ve adaylığına dair önemli ifadeler kullandı.

5 ay önce Güncel

Türk lirası cinsinden mevduatlara uygulanan stopaj oranları, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile güncellendi.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Türkiye'nin birçok bölgesi için kuvvetli sağanak yağış ve sel uyarısında bulundu.

5 ay önce Güncel

Konya’nın meşhur yemeklerinden biri olan etli ekmeğe, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından şart sunuldu. Etli ekmek standart belgelendirme kriterlerine yönelik oluşturulan taslağa göre yemeğin boyu 75 ila 90 santimetre boyutlarında olması gerektiği belirtildi.

5 ay önce Güncel

Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı Göçeri köyünde yaşanan dehşet verici bir olayda, tatil için gittikleri evlerinde A.Y. tarafından eşi Esra Yıldız korkunç bir şekilde katledildi.

5 ay önce Güncel

2009 yılında yaşanan vahşi cinayetin ardından, Münevver Karabulut'un ailesi, kızlarının katilinin ölmediğine inanarak hukuk mücadelesi başlatmıştı. Bu mücadele sonucunda, Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması için girişimlerde bulunuldu ve nihayetinde otopsi görüntüleri gün yüzüne çıktı.

5 ay önce Güncel

Toyota, 2024 Mayıs ayı için yeni araç fiyat listesini ve cazip kredi olanaklarını açıkladı.

5 ay önce Güncel

Beyaz et sektörü son zamanlarda dikkat çekici bir dönemden geçiyor. Son 5 ay içinde tavuk fiyatları %200 artarken, aynı dönemde yumurta fiyatlarında %50'lik bir düşüş yaşanması, sektördeki dengesizliği gözler önüne seriyor. Ticaret Bakanlığı'nın bu duruma müdahalesi ise dikkat çekici.