• DOLAR 34,18 %0.12
  • EURO 38,22 %-0.11
  • ALTIN 2.932,83 %-0.02
  • BİST100 9.829 %0.00
  • BITCOIN 65.217 %3.6
  • ETHERIUM 2.621 %1.17
16°
4 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni yönetmelik taslağı ile otomobil bayilerinin araç tahsisinden sonra fiyat artışı yapmaları yasaklanacak.

4 ay önce Güncel

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zammıyla ilgili önemli bir iddia canlı yayında gündeme geldi. Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, canlı yayında, Temmuz ayında asgari ücrete yüzde 15-20 civarında bir zam beklendiğini ifade etti.

4 ay önce Güncel

Kapıkule Sınır Kapısı'nda, gümrük ekipleri tarafından gerçekleştirilen titiz bir operasyon sonucunda, iki ayrı tırda yüklü miktarda kaçak altın ve lüks araç parçaları ele geçirildi. Gümrük ve emniyet birimlerinin koordineli çalışması sonucu yapılan yakalamada, 18 kilo 725 gram ağırlığında 23 adet altın külçe ve 22 altın bilezik bulundu.

4 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli iştiraki olan AJet, yurt dışına uçuşlar için özel bir kampanya duyurdu. AJet tarafından yapılan açıklamaya göre, 1 - 4 Mayıs tarihleri arasında satın alınacak yurt dışı biletlerinde %40 indirim uygulanacak.

4 ay önce Güncel

Starbucks, Türkiye operasyonlarında 2024 yılı içerisinde ürün fiyatlarına ikinci kez zam yaptığını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Kazancında değer kaybeden dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks ürünlerine bu sene ikinci kez zam uyguladı. Güncellenen fiyatlara göre küçük boy (Tall) sade filtre kahve 60 liradan 70 liraya çıktı. İşte güncellenen fiyatlar...

4 ay önce Güncel

TBMM Başkanlığı sürecinde tüm siyasi partilerin seçim beyannamelerinde, Anayasa değişikliğinin bulunduğunu söyleyen Cemil Çiçek, "Buna rağmen yeni Anayasa yapamadık. Mecliste Anayasa ile ilgili 30 bin sayfalık dokuman hazır. Önce ne yapılacağına karar verilmeli" ifadelerini kullandı.

4 ay önce Güncel

Geçtiğimiz hafta 89,50 dolardan kapanış yapan petrolün varil fiyatı bugün 84 dolara kadar düştü. Şimdi ise merak edilen benzin ve motorin (mazot) fiyatları oldu. İsrail-Hamas geriliminin "ateşkes" değerlendirmesi ve ABD'de petrol stoklarının artması, petrol fiyatlarını geri plana attı. Akaryakıt fiyatlarına indirim beklentisi de güçlendi.

4 ay önce Güncel

TÜRKBESD Başkanı Gökhan Sığın beyaz eşya satışında tüm bankalardan "9 taksit" yapmasını istedi. Sığın açıklamalarında, "Düzenlemeye göre beyaz eşya satışlarında 9 taksit olabiliyor. Tüm bankalarda bu 9 taksit uygulansa tüketici çok daha rahat edecek" ifadelerine yer verdi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesi bugün saat 16.00'da AK Parti genel merkezinde olacak. Gözler heyecanla görüşmeye çevrildi. Söz konusu toplantının ana gündem maddesi yeni anayasa çalışmaları olduğu dile getirildi. Görüşmede Erdoğan ve Özel'in kurmayları da katılım sağlayacak.