• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.950 %0.73
  • ETHERIUM 2.460 %0.62
16°
5 ay önce Güncel

Ünlü Hollywood aktrisi Sharon Stone, TRT World'deki bir programda dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Efsanevi dizi "Kurtlar Vadisi" ile ilgili deneyimlerini paylaşan Stone, dizinin Los Angeles'taki çekimleri sırasında yaşadıklarını anlattı.

5 ay önce Güncel

Finans analisti İslam Memiş, Fed'in faizde değişiklik yapmaması ve merkez bankalarının altın stoklamaya başlamasıyla, altın ve gümüşte dalgalanmalar yaşanmasını öngörüyor.

5 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, kamuda tasarruf tedbirleri sırasında Audi A8 talebi ve Arapça bilmediği iddialarıyla gündeme geldi ancak kendisi, ihtiyaç doğrultusunda araç kiraladığını ve Arapça bildiğini söyledi

5 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın kıyı yönetmeliğinde yapılan değişikliği hukuka aykırı bulup, dava açarak yönetmeliğin iptalini sağladı.

5 ay önce Güncel

Yeni düzenleme ile 6 aya kadar olan mevduat hesaplarında uygulanan stopaj oranı yüzde 5'ten yüzde 7.5'e çıkarıldı. Peki düzenleme sonrası 100 bin lirasını mevduata yatıran bir kişi ne kadar stopaj ödeyecek?

5 ay önce Güncel

Türkiye'de alkollü içecekler kategorisinde önemli bir yere sahip olan rakı fiyatlarına yeni bir zam daha yapıldı.

5 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni yönetmelik taslağı ile otomobil bayilerinin araç tahsisinden sonra fiyat artışı yapmaları yasaklanacak.

5 ay önce Güncel

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zammıyla ilgili önemli bir iddia canlı yayında gündeme geldi. Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, canlı yayında, Temmuz ayında asgari ücrete yüzde 15-20 civarında bir zam beklendiğini ifade etti.

5 ay önce Güncel

Kapıkule Sınır Kapısı'nda, gümrük ekipleri tarafından gerçekleştirilen titiz bir operasyon sonucunda, iki ayrı tırda yüklü miktarda kaçak altın ve lüks araç parçaları ele geçirildi. Gümrük ve emniyet birimlerinin koordineli çalışması sonucu yapılan yakalamada, 18 kilo 725 gram ağırlığında 23 adet altın külçe ve 22 altın bilezik bulundu.

5 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli iştiraki olan AJet, yurt dışına uçuşlar için özel bir kampanya duyurdu. AJet tarafından yapılan açıklamaya göre, 1 - 4 Mayıs tarihleri arasında satın alınacak yurt dışı biletlerinde %40 indirim uygulanacak.