• DOLAR 34,18 %0.11
  • EURO 38,19 %-0.18
  • ALTIN 2.934,15 %0.03
  • BİST100 9.829 %0.00
  • BITCOIN 65.350 %2.99
  • ETHERIUM 2.637 %1.81
16°
4 ay önce Güncel

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Milli Savunma Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nın isim ve logolarını kullanarak yapılan dolandırıcılık girişimlerine karşı uyarıda bulundu

4 ay önce Güncel

AK Parti, oy kaybının ardından yeni bir yol haritası belirlemek için ekonomik, sosyal ve bürokratik alanlarda reform çalışmalarına hız veriyor.

4 ay önce Güncel

Yargıtay, önemli bir karara imza attı. Eşinin cebinden habersiz para almanın evlilik birliğini temelden sarsabileceğine hükmeden Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, bu durumun boşanma sebebi olabileceğini belirtti.

4 ay önce Güncel

İYİ Parti'nin Olağanüstü Kurultayı'nda Trabzon il teşkilatı, Koray Aydın'ı destekleyerek adım atmışlardı, ancak bazı üyelerin istifaları da parti içinde tartışmalara yol açtı.

4 ay önce Güncel

Ünlü Hollywood aktrisi Sharon Stone, TRT World'deki bir programda dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Efsanevi dizi "Kurtlar Vadisi" ile ilgili deneyimlerini paylaşan Stone, dizinin Los Angeles'taki çekimleri sırasında yaşadıklarını anlattı.

4 ay önce Güncel

Finans analisti İslam Memiş, Fed'in faizde değişiklik yapmaması ve merkez bankalarının altın stoklamaya başlamasıyla, altın ve gümüşte dalgalanmalar yaşanmasını öngörüyor.

4 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, kamuda tasarruf tedbirleri sırasında Audi A8 talebi ve Arapça bilmediği iddialarıyla gündeme geldi ancak kendisi, ihtiyaç doğrultusunda araç kiraladığını ve Arapça bildiğini söyledi

4 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın kıyı yönetmeliğinde yapılan değişikliği hukuka aykırı bulup, dava açarak yönetmeliğin iptalini sağladı.

4 ay önce Güncel

Yeni düzenleme ile 6 aya kadar olan mevduat hesaplarında uygulanan stopaj oranı yüzde 5'ten yüzde 7.5'e çıkarıldı. Peki düzenleme sonrası 100 bin lirasını mevduata yatıran bir kişi ne kadar stopaj ödeyecek?

4 ay önce Güncel

Türkiye'de alkollü içecekler kategorisinde önemli bir yere sahip olan rakı fiyatlarına yeni bir zam daha yapıldı.