• DOLAR 34,19 %0.14
  • EURO 38,20 %-0.12
  • ALTIN 2.928,48 %-0.17
  • BİST100 9.750 %-0.80
  • BITCOIN 65.568 %2.13
  • ETHERIUM 2.641 %0.68
26°
4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede olumlu bir atmosferde buluştular ve Özel, Erdoğan'a sembolik hediyeler sundu.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni müfredat programlarını duyurdu ve öğretmen atama sürecinde bazı branşların kontenjanının artması bekleniyor.

4 ay önce Güncel

Prof. Dr. Emre Alkin, ekonomi yönetimini açıklanan enflasyon verileri ve döviz politikası konusunda eleştirirken, serbest piyasanın önemine değindi

4 ay önce Güncel

Sekizinci sınıf ve 12. Sınıf öğrencileri sınavlara hazırlanarak, okullarına zaman zaman devamsızlık yaparken, bunun affı olup olmadığı öğrenci ve velilerin gündeminde yer alırken, bazı özel nedenlerle okula gidemeyen, devamsızlık yapan öğrenciler, “Devamsızlık affı var mı?, Devamsızlık affı olursa eğer, hangi sınıflar için geçerli olacak?” sorularının cevaplarını araştırmaya devam ederken, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından bu konu ile ilgili açıklama geldi.

4 ay önce Güncel
4 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, dünya akademik başarı sıralamalarında ilk 500'de yer alan üniversite sayısını 2028 yılında 10'a çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı. Özvar, Araştırma Üniversiteleri Destek Programı (ADEP) Değerlendirme Toplantısı'nda bu hedef doğrultusunda yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

4 ay önce Güncel

AK Parti iktidarı, hem hükümette hem de parti içinde yeni bir yol haritası üzerinde çalışıyor. 31 Mart yerel seçimlerinde yaşanan oy düşüşlerinin nedenlerini 81 ilde hazırlanan raporlarla masaya yatıran AK Parti, bu verilere dayanarak hem hükümet hem de parti için yeni stratejiler belirliyor.

4 ay önce Güncel

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski bakan Bayraktar'a yönelik sözleri nedeniyle hapis cezası istemiyle yargılandığı davada savcının talebiyle karşı karşıya.

4 ay önce Güncel

Seçimlerin ardından AK Parti içinde bazı milletvekillerinin lüks yaşam tarzlarıyla gündeme gelmesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkatini çekti. Erdoğan, MYK toplantısının ardından bazı isimleri uyararak, "Herkes milletvekilliği makamının sorumluluğunun farkında olmalı" dedi.

4 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, son günlerde gündemi meşgul eden "lüks makam aracı (AUDİ A8) istediği" iddiaları ile Arapça bilmediği yönündeki söylemlere ilk kez açıklama getirdi. Ayrıca, geçmişten bu yana sıkça dile getirilen "duayı avucundan okuduğu" iddialarını da değerlendiren Erbaş, kendisine yönelik yapılan itibar suikastını vurguladı.