• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 63.045 %0.23
  • ETHERIUM 2.460 %0.01
21°
5 ay önce Güncel

Halkbank, ABD'de banka aleyhine açılan ikinci hukuk davasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Banka, ikinci istinaf mahkemesinin vereceği karara göre hareket edeceğini belirtti.

5 ay önce Güncel

Benzin ve motorine gelen zamla birlikte, otogaz fiyatlarında ise indirim yapıldı. Gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak bu değişiklikler, Brent petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki dalgalanmalarla birlikte vatandaşların dikkatini çekiyor.

5 ay önce Güncel

İstanbul merkezli 15 şehirde gerçekleştirilen operasyonlarla egzotik hayvan kaçakçılığına darbe vuruldu. 565 hayvanın ele geçirildiği operasyonlarda yakalanan 36 şüpheliden 9'u adliyeye sevk edildi.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmesinde, Özel'in karşısındaki boş koltuk dikkat çekmişti. AK Parti, bu duruma ilişkin açıklama yaptı.

5 ay önce Güncel

Bloomberg'e göre, Türkiye, İsrail'e ve İsrail'den tüm ihracat ve ithalatı durdurdu. Bloomberg News'in iki Türk yetkiliye dayandırdığı haberde belirtildiğine göre, Türkiye bu adımı perşembe gününden (bugün) itibaren atmıştır.

5 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2 bin 2 hekimin atama yerini belirleyecek 116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası için tercih başvurularının başladığını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede olumlu bir atmosferde buluştular ve Özel, Erdoğan'a sembolik hediyeler sundu.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni müfredat programlarını duyurdu ve öğretmen atama sürecinde bazı branşların kontenjanının artması bekleniyor.

5 ay önce Güncel

Prof. Dr. Emre Alkin, ekonomi yönetimini açıklanan enflasyon verileri ve döviz politikası konusunda eleştirirken, serbest piyasanın önemine değindi

5 ay önce Güncel

Sekizinci sınıf ve 12. Sınıf öğrencileri sınavlara hazırlanarak, okullarına zaman zaman devamsızlık yaparken, bunun affı olup olmadığı öğrenci ve velilerin gündeminde yer alırken, bazı özel nedenlerle okula gidemeyen, devamsızlık yapan öğrenciler, “Devamsızlık affı var mı?, Devamsızlık affı olursa eğer, hangi sınıflar için geçerli olacak?” sorularının cevaplarını araştırmaya devam ederken, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından bu konu ile ilgili açıklama geldi.