• DOLAR 34,17 %0.09
  • EURO 38,23 %-0.04
  • ALTIN 2.928,78 %-0.16
  • BİST100 9.729 %-1.02
  • BITCOIN 65.799 %2.17
  • ETHERIUM 2.657 %1.22
28°
4 ay önce Güncel

Sivas'ın Zara ilçesinde yaşanan üzücü bir olayın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü ataması gerçekleştirildi. Zara İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Alaeddin Çakmaktaş'ın geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmesinin ardından, görevine Rıfat Kalkan getirildi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yakın zamanda iadeyi ziyaret konusunda mutabık kalındığı, milli bayramlar bir araya gelinmesi konusunda anlaşıldığı ifade edildi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmen mülakatları ile ilgili Chp genel başkanı Özgür Özel’in isteğine olumsuz yanıt verdi. Erdoğan; Öğretmen mülakatlarının yapılacağını söyledi.

4 ay önce Güncel

Kahramanmaraş'ta bulunan Şehit Evliya İlkokulu'nun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne dönüştürüleceği iddiası, velilerin tepkisine neden oldu. Onikişubat ilçesinde bulunan 35 derslikli okulda eğitim gören yaklaşık 280 öğrencinin velileri, bu karara karşı çıkarak okulda toplandı.

4 ay önce Güncel

Halkbank, ABD'de banka aleyhine açılan ikinci hukuk davasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Banka, ikinci istinaf mahkemesinin vereceği karara göre hareket edeceğini belirtti.

4 ay önce Güncel

Benzin ve motorine gelen zamla birlikte, otogaz fiyatlarında ise indirim yapıldı. Gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak bu değişiklikler, Brent petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki dalgalanmalarla birlikte vatandaşların dikkatini çekiyor.

4 ay önce Güncel

İstanbul merkezli 15 şehirde gerçekleştirilen operasyonlarla egzotik hayvan kaçakçılığına darbe vuruldu. 565 hayvanın ele geçirildiği operasyonlarda yakalanan 36 şüpheliden 9'u adliyeye sevk edildi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmesinde, Özel'in karşısındaki boş koltuk dikkat çekmişti. AK Parti, bu duruma ilişkin açıklama yaptı.

4 ay önce Güncel

Bloomberg'e göre, Türkiye, İsrail'e ve İsrail'den tüm ihracat ve ithalatı durdurdu. Bloomberg News'in iki Türk yetkiliye dayandırdığı haberde belirtildiğine göre, Türkiye bu adımı perşembe gününden (bugün) itibaren atmıştır.

4 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2 bin 2 hekimin atama yerini belirleyecek 116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası için tercih başvurularının başladığını duyurdu.