• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.970 %0.51
  • ETHERIUM 2.477 %1.31
22°
5 ay önce Güncel

Tahsili gerçekleşmeyen vergi gelirlerinin toplamı 1 trilyon TL’yi geçtiğinden, borcunu vermeyen mükellefler için de e-haciz işlemi devreye alındı. Fakat banka hesaplarında geçerli olan e-haciz işlemleri ciddi anlamda sorunlara yol açabilir. İşte detaylar..

5 ay önce Güncel

Ülkemizin bazı bölgelerinde bugün sağanak yağış ve fırtına olacağı değerlendiriliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, öngörülen gök gürültülü sağanak nedeniyle 15 kente sarı kod uyarısında bulundu Bazı illerde de toz taşınımı etkisi devam ediyor.

5 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı yeni kararında, devlet düzeyinde alınan tedbirlerin ikinci aşamasına geçildiğini, İsrail'le ilgili ihracat ve ithalat işlemlerinin tüm ürünleri kapsayacak şekilde durdurulduğunu aktardı.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak'ın vefatı üzerine Türk Metal Sendikası'na taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile AK Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmesinin ardından gerçekleşti.

5 ay önce Güncel

Turkcell'in yeni yönetim kurulu, Olağan Genel Kurul toplantısının ardından belirlendi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı görevine devam ederken, yönetim kuruluna Arda Ermut, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ve Prof. Dr. İdris Sarısoy atandı.

5 ay önce Güncel

Bedelli askerlik ücretinde yapılacak zam oranı belirlendi. Temmuz ayı itibarıyla bedelli askerlik ücretinin 219 bin lira olması bekleniyor.

5 ay önce Güncel

Sivas'ın Zara ilçesinde yaşanan üzücü bir olayın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü ataması gerçekleştirildi. Zara İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Alaeddin Çakmaktaş'ın geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmesinin ardından, görevine Rıfat Kalkan getirildi.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yakın zamanda iadeyi ziyaret konusunda mutabık kalındığı, milli bayramlar bir araya gelinmesi konusunda anlaşıldığı ifade edildi.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmen mülakatları ile ilgili Chp genel başkanı Özgür Özel’in isteğine olumsuz yanıt verdi. Erdoğan; Öğretmen mülakatlarının yapılacağını söyledi.

5 ay önce Güncel

Kahramanmaraş'ta bulunan Şehit Evliya İlkokulu'nun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne dönüştürüleceği iddiası, velilerin tepkisine neden oldu. Onikişubat ilçesinde bulunan 35 derslikli okulda eğitim gören yaklaşık 280 öğrencinin velileri, bu karara karşı çıkarak okulda toplandı.