• DOLAR 34,16 %0.07
  • EURO 38,23 %-0.07
  • ALTIN 2.921,39 %-0.41
  • BİST100 9.744 %-0.86
  • BITCOIN 66.250 %2.87
  • ETHERIUM 2.690 %2.34
28°
4 ay önce Güncel

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) nisan ayına yönelik enflasyon raporunu yayımladı. ENAG raporuna göre, Tüketici Fiyat Endeksi (E-TÜFE) nisan ayında yüzde 5.02 yükseldi. E-TÜFE’nin son 12 aylık oranı ise yüzde 124.35 olarak değerlendirildi.

4 ay önce Güncel

Araç piyasasına yönelik Ticaret Bakanlığı yeni çalışmalara imza atıyor. Bu anlamda bayiler sıfır aracı yetkili satıcıya satışını yaptıktan sonra vergisi verdiği andan itibaren fiyatında değişiklik yapamayacak. Peki zam engelli araç piyasasına nasıl yansır? Sıfır ve ikinci elde zamlar sona erecek mi? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, istifa dilekçesini yöneticilere iletti. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Mevduat hesaplarında stopaj oranları düzeltildi. Bu kapsamda 6 aylık vadelerde, 1 yıllık vadelerde ve 1 yıldan daha fazla olan vadelerdeki mevduatlara yönelik vergiler artırıldı. Öyleyse mevcut durumda bankada 1 milyon TL parası olan birinin aylık kazancı nedir? Faiz oranları yükselmeye devam edecek mi? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Tahsili gerçekleşmeyen vergi gelirlerinin toplamı 1 trilyon TL’yi geçtiğinden, borcunu vermeyen mükellefler için de e-haciz işlemi devreye alındı. Fakat banka hesaplarında geçerli olan e-haciz işlemleri ciddi anlamda sorunlara yol açabilir. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Ülkemizin bazı bölgelerinde bugün sağanak yağış ve fırtına olacağı değerlendiriliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, öngörülen gök gürültülü sağanak nedeniyle 15 kente sarı kod uyarısında bulundu Bazı illerde de toz taşınımı etkisi devam ediyor.

4 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı yeni kararında, devlet düzeyinde alınan tedbirlerin ikinci aşamasına geçildiğini, İsrail'le ilgili ihracat ve ithalat işlemlerinin tüm ürünleri kapsayacak şekilde durdurulduğunu aktardı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak'ın vefatı üzerine Türk Metal Sendikası'na taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile AK Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmesinin ardından gerçekleşti.

4 ay önce Güncel

Turkcell'in yeni yönetim kurulu, Olağan Genel Kurul toplantısının ardından belirlendi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı görevine devam ederken, yönetim kuruluna Arda Ermut, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ve Prof. Dr. İdris Sarısoy atandı.

4 ay önce Güncel

Bedelli askerlik ücretinde yapılacak zam oranı belirlendi. Temmuz ayı itibarıyla bedelli askerlik ücretinin 219 bin lira olması bekleniyor.