• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.951 %1.25
  • ETHERIUM 2.465 %1.04
25°
5 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY), genişleyen operasyonları doğrultusunda yeni kabin memurları alacağını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Pegasus, 3-5 Mayıs tarihlerinde alınan biletler için yüzde 40 indirimli uçuşlar sunacak özel bir kampanya başlattı.

5 ay önce Güncel

CHP milletvekilleri, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni müfredatına karşı tepkilerini göstermek amacıyla Meclis'ten MEB binası önüne yürüdü. CHP Grup Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, müfredatla ilgili görüşlerin e-Devlet üzerinden alınmasına ilişkin "Yeni müfredatla birlikte insanların fişlenmesi mi amaçlanıyor?" şeklinde ifadeler kullandı.

5 ay önce Güncel

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcıları harekete geçirdi. Fed'in açıklamaları sonrası altın fiyatlarında yaşanan düşüş, piyasalarda dikkatleri üzerine çekti. Bu durumda yatırımcılar, "Altın gram fiyatında düşüş sürecek mi?" sorusuna yanıt aramaya başladılar. İslam Memiş, altın gram fiyatı için kritik rakamları açıklayarak "Hazır olun" mesajı verdi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili önemli detaylar...

5 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın 16 milyon liraya alınan yeni Audi makam aracıyla gündeme gelmesinin ardından bir başka makam aracının da Suudi Arabistan'dan çıktığı ortaya çıktı. Erbaş'ın hac ve umre seyahatlerinde kullanması için Amerikan malı General Motors (GMC) marka SUV tipi bir makam aracının tahsis edildiği öğrenildi.

5 ay önce Güncel

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden Prof. Dr. Hasan Sözbilir, son açıklamalarında İzmir'in deprem riskine dikkat çekti. Tuzla fayı üzerinde yaptıkları çalışmaların sonuçlarını paylaşan Prof. Dr. Sözbilir, Tuzla fayının 2 bin yılda bir kırılan bir fay olduğunu ve son kırılmasının üzerinden 2 bin yıl geçtiğini belirtti. Bu durumun, fayın yakın bir zamanda kırılma ihtimalini artırdığını vurguladı.

5 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisanda tüketici fiyatları bazında fiyat artışı ve düşüşü yaşanan sektörleri açıkladı. Verilere göre, en fazla fiyat artışı yüzde 34,24 ile kara yolu ile şehirlerarası yolcu taşımacılığında yaşandı.

5 ay önce Güncel

Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Nisan ayına ilişkin TÜİK verileriyle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Kahveci, enflasyonun artış göstermesiyle alım gücünün azaldığını belirterek, kamu çalışanlarının ve emeklilerin refahlarını artırmak için refah payı verilmesi gerektiğini vurguladı.

5 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, son zamanlarda gündemi meşgul eden konular hakkında önemli açıklamalarda bulundu. CNN ekranlarında gerçekleşen bu açıklamalarda, terörle mücadele, NATO ve Avrupa ile ilişkiler, ABD'nin PKK'ya verdiği destek gibi konular ele alındı.

5 ay önce Güncel

Brent petrol fiyatlarında ve döviz kurundaki hareketlilik akaryakıt fiyatlarına da yansıyor. Motorin, benzin ve otogaz fiyatlarında da oynaklık devam ediyor. Otogaza indirim gelirken benzin ve motorine zam geliyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları...