• DOLAR 34,18 %0.12
  • EURO 38,16 %-0.24
  • ALTIN 2.912,90 %-0.70
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 66.212 %1.37
  • ETHERIUM 2.719 %2.15
25°
4 ay önce Güncel

CHP milletvekilleri ve CHP'li isimler, bugün yeni müfredatı protesto etmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı binasına yürüdüler. Bakanlık binasına gelen CHP'li isimlere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ikramlarda bulunuldu.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonun zirve yaptığı mayıs ayından itibaren düşüşe geçeceğini duyurdu.

4 ay önce Güncel

Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Bulgaristan tarafından geri çevrilen ve yasaklı maddeler içerdiği tespit edilen limonlar sebebiyle üretici ve ihracatçı firmalar hakkında soruşturma başlattığını duyurdu.

4 ay önce Güncel

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Mesajı

4 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY), genişleyen operasyonları doğrultusunda yeni kabin memurları alacağını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Pegasus, 3-5 Mayıs tarihlerinde alınan biletler için yüzde 40 indirimli uçuşlar sunacak özel bir kampanya başlattı.

4 ay önce Güncel

CHP milletvekilleri, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni müfredatına karşı tepkilerini göstermek amacıyla Meclis'ten MEB binası önüne yürüdü. CHP Grup Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, müfredatla ilgili görüşlerin e-Devlet üzerinden alınmasına ilişkin "Yeni müfredatla birlikte insanların fişlenmesi mi amaçlanıyor?" şeklinde ifadeler kullandı.

4 ay önce Güncel

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcıları harekete geçirdi. Fed'in açıklamaları sonrası altın fiyatlarında yaşanan düşüş, piyasalarda dikkatleri üzerine çekti. Bu durumda yatırımcılar, "Altın gram fiyatında düşüş sürecek mi?" sorusuna yanıt aramaya başladılar. İslam Memiş, altın gram fiyatı için kritik rakamları açıklayarak "Hazır olun" mesajı verdi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili önemli detaylar...

4 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın 16 milyon liraya alınan yeni Audi makam aracıyla gündeme gelmesinin ardından bir başka makam aracının da Suudi Arabistan'dan çıktığı ortaya çıktı. Erbaş'ın hac ve umre seyahatlerinde kullanması için Amerikan malı General Motors (GMC) marka SUV tipi bir makam aracının tahsis edildiği öğrenildi.

4 ay önce Güncel

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden Prof. Dr. Hasan Sözbilir, son açıklamalarında İzmir'in deprem riskine dikkat çekti. Tuzla fayı üzerinde yaptıkları çalışmaların sonuçlarını paylaşan Prof. Dr. Sözbilir, Tuzla fayının 2 bin yılda bir kırılan bir fay olduğunu ve son kırılmasının üzerinden 2 bin yıl geçtiğini belirtti. Bu durumun, fayın yakın bir zamanda kırılma ihtimalini artırdığını vurguladı.