• DOLAR 34,18 %0.09
  • EURO 38,21 %-0.17
  • ALTIN 2.914,39 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.950 %1.95
  • ETHERIUM 2.684 %1.99
21°
4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Abdullah Tivnikli Fen, Sosyal Bilimler ve Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışı için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, eğitimin sadece Bakanlık, okullar ve öğretmenlerin işi olmadığını vurgulayarak, 86 milyon vatandaşın katılımıyla başarılı olabileceğini belirtti. Bakan Tekin, hayırseverlere desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

4 ay önce Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığından, "Diyanet Başkanı Erbaş'ın bir makam aracı da Suudi Arabistan'da çıktı" iddiasının gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "yalan ve iftira" içerikli haberle ilgili hukuki yollara başvurulacağı bildirildi.

4 ay önce Güncel

TEB, ÇKS sahibi çiftçi emekliler için özel promosyonlarla dolu yeni bir emekli kampanyası başlattı.

4 ay önce Güncel

TBMM'ye sunulan kanun teklifi, perakende sektöründe stokçuluk ve fahiş fiyat uygulamalarına yönelik cezaların artırılmasını ve işletmelere verilebilecek idari para cezalarının üst sınırlarının yükseltilmesini öngörüyor.

4 ay önce Güncel

ÖSYM, 2024 KPSS sınav ücretlerini önemli ölçüde artırarak adayları maddi olarak zorlayacak

4 ay önce Güncel

ÖSYM, 2024-KPSS Lisans sınavının tarihlerini açıkladı: Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumu Temmuz Ayında Gerçekleştirilecek

4 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin Türkiye'nin demokratik süreci için önemli bir adım olduğunu vurguladı.

4 ay önce Güncel

Müsavat Dervişoğlu'nun yeni genel başkan seçilmesinin ardından İYİ Parti'nin yeni başkanlık divanı belli oldu.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, terör örgütü tarafından kaçırılan çocuklarını geri getirmek için Diyarbakır'da HDP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi yapan anneleri ziyaret etti.

4 ay önce Güncel

Konya'da polis, psikiyatri uzmanı Doktor Ferit Karaduman'ın özel kliniğinde uyuşturucu özelliği taşıyan haplar reçete ettiği iddiasıyla başlatılan operasyonda 51 kişiyi gözaltına aldı