• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.800 %1.94
  • ETHERIUM 2.695 %2.46
20°
4 ay önce Güncel

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Emekliye maaş zammı ve kök maaş hakkında yeni müjde verildi. 16 milyon emeklinin maaşı Temmuz ayında yükselecek. Yıllık enflasyon nisanda yüzde 69.8 olarak 17 ayın rekorunu kırdı. 4 aylık enflasyon oranı ise yüzde 18.72 olarak değerlendirildi. Emeklinin 4 aylık zam oranı ayrı ayrı hesaplandı.

4 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı yapmış olduğu açıklamada, yıldırım düşmesi sonucu yaralanan Asb. Ata Göçmen'in şehit olduğunu duyurdu.

4 ay önce Güncel

Borsa İstanbul işlemlerinde yer alan hisse senetleri haftalık oranda ortalama yüzde 3,64, euro/TL yüzde 0,31 yükselirken, altının gram fiyatı yüzde 2,13, dolar/TL yüzde 0,31, düşüş gösterdi.

4 ay önce Güncel

Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya çıkartırken, kredi not görünümünü ise "pozitif" olarak değerlendirdi.

4 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek yemek yedi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı, 2024 yılında üniversiteler tarafından gerçekleştirilecek öğretim üyesi ve diğer öğretim elemanı atama izinlerini belirlediğini duyurdu. 2 sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 11. maddesi uyarınca yapılan belirlemeler, öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi kadroları için geçerli olacak.

4 ay önce Güncel

Adalet Bakanlığı kadrolu personelin isteğe bağlı nakline ilişkin duyuru yayımladı. İsteğe bağlı nakle başvurular 03-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak.

4 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kızılcahamam'da gerçekleştirilen Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı'nda önemli bir duyuruda bulundu. Yurt dışında yaşayan vatandaşların işlemlerini dijital platformda gerçekleştirebilmesi için yeni bir çalışma başlatıldığını açıklayan Bakan Işıkhan, bu adımın vatandaşların zaman ve mali açıdan tasarruf sağlamasına yönelik olduğunu vurguladı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde MÜSİAD Yönetim Kurulu'nu kabulünde önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin İsrail ile ticareti durdurma kararını ve amaçlarını açıklayan Erdoğan, bu kararın Netanyahu yönetimini ateşkese zorlama amacını taşıdığını belirtti.

4 ay önce Güncel

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son gelişmeleri değerlendirmek üzere bir basın toplantısı düzenledi. Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki seçim sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tutumunu eleştirdi ve oldukça sert ifadeler kullandı.