• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 66.000 %0.99
  • ETHERIUM 2.696 %2.24
21°
4 ay önce Güncel
4 ay önce Güncel

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, 4 Mayıs 2024 tarihinden itibaren sigara ürünlerine yapılan yeni zammı duyurdu. En ucuz sigara fiyatı 63 TL'ye, en pahalı sigara ise 70 TL'ye yükseldi.

4 ay önce Güncel

TÜİK birkaç gün önce nisan ayı enflasyon verilerini paylaştı. Enflasyon yıllık bazda %69,80, aylık %3,18 oranında yükseliş kaydetti. Son zamanlarda mevduat faizleri yüzde 60’a kadar ulaşırken, borsa zirveye tırmanmış, altın fiyatları ise ivmesini aşağıya çevirmişti. Peki enflasyon göz önüne alındığında birikim yapmak isteyenler için hangi yatırım aracı daha çok kazandırıyor? Altın ve borsada yeni tahminler ne yönde? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından hazırlanan yeni rapora göre, ekonomik olmayan hatlardaki servis araçları kaldırılacak ve çalışanlara toplu taşıma kartı sağlanacak.

4 ay önce Güncel

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt sektöründe önemli bir düzenlemeye imza attı. Resmi Gazete'de yayımlanan yeni yönetmelikle, 15 Mayıs'tan itibaren benzin ve motorin satışlarında "VMax", "Vpro" gibi performans artırıcı ürün adlarının ekstra ücretlendirilmesine son verildi. Tüm akaryakıt türleri için tek fiyat uygulaması hayata geçirilecek.

4 ay önce Güncel

Geçtiğimiz ay 7 ile 9 lira aralığında yükselen sigaralara, Mayıs ayında yeni bir zam daha geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar o ürünlerde "Zam yağmuru devam ediyor." ifadelerine yer verdi.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı son hava tahmin raporuna göre, ülkenin büyük bir kısmının çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı değerlendirildi. İşte sarı kodlu uyarı yapılan iller..

4 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıklamalarında, 445 milyon 249 bin lira tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına geçeceğini duyurdu.

4 ay önce Güncel

Eğitimbirsen Genel Sekreteri Talat Yavuz, öğretmen mülakatlarına destek vererek, mülakatların objektif yapılabilir olduğunu belirtti

4 ay önce Güncel

Milyonlarca sürücünün yakından etkiliyor. EPDK'dan benzin ve motorin fiyatları hakkında yeni bir karar verdi. 15 Mayıs'tan itibaren yürürlüğe geçiyor. İşte detaylar...